Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Sisi: A hamis ígéret – Jön magyarul a sorozat alapjául szolgáló könyv

Az RTL hozta el karácsonyra az új Sissi sorozatot, aminek a főszerepeiben Dominique Devenport és Jannik Schümann látható, utóbbi a Közel a horinthoz filmből lehet ismerős.

A sorozatot négy hónapig forgatták, többek között a gödöllői kastélyban is, ahol Sissi annak idején gyakran megfordult.

A könyvek rajongóinak jó hír, hogy Sisi – Hamis ígéret címmel érkezik a könyv, ami alapján a sorozat készült. Ráadásul filmborítós. Ide kattintva már előrendelhető, a megjelenés március 16-án esedékes.

Elena Hell & Robert Krause – Sisi: A hamis ígéret

Sisi – majdani osztrák császárné és magyar királyné – még félig gyereklány, amikor Ferenc József császárral szerelemre lobbannak egymás iránt. Bár eredetileg Sisi nővérét szánták a sugárzó, titokzatos és mély érzésű fiatalember hitvesének, a vakmerő, életigenlő és elragadó szépségű kamasz lány szembeszáll a család akaratával.

Kapcsolata az ifjú császárral túláradó boldogsággal tölti el a lányt. De vajon lesz-e elég ereje, hogy megküzdjön az ígéretes szerelem árnyoldalaival? Nem is sejti még, milyen élet vár rá a meghasonlott uralkodó mellett, akinek haragos természete és szenvedélye őt magát is végérvényesen megváltoztatja.
A sodró erejű regény – az RTL Klub azonos című sorozatának könyvváltozata – kendőzetlenül mutatja be a szépséges és elbűvölő osztrák császárné és magyar királyné életét. Életek, sorsok, hatalmi játszmák – érzékiség, szerelem, szabadságvágy és merev udvari protokoll