Home Hírek Közhelyek címmel érkezik új kiadásban Leiner Laura régi-új regénye!

Közhelyek címmel érkezik új kiadásban Leiner Laura régi-új regénye!

A Remek és az Ez is remek! után egy újabb régebbi Leiner Laura regény kap frissített, szerkesztett kiadást, az írónő választása a 2008-ban megjelent Közhelyek című regényére esett.

Mint Laura írja az oldalán, már régóta szerette volna, ha újra megjelenhet a könyv, illetve, amit még érdemes tudni, hogy:

A Közhelyek nem ifjúsági könyv, a szereplői is huszonévesek, így főleg azoknak az olvasóimnak ajánlom, akik szívesen olvasnak tőlem mást is az ifjúságin kívül.”

A borító mindennek megfelelően nagyon egyszerű és letisztult lett, a fülszöveg pedig kifejezetten kecsegtető.

A kötet papír formátumban csak az L&L könyvesboltban lesz kapható és rendelhető, de e-könyvként minden webáruházról elérhetővé válik majd. A várható megjelenés 2020. szeptember 22, tehát hamarosan már olvashatjuk is.

Leiner Laura – Közhelyek

A huszonhat éves Shannen három éve dolgozik egy női magazinnál. Látszólag teljes az élete, mindene megvan, de ki nem állhatja a munkáját, a munkatársait meg pláne. Kétségbeesetten keresi a „csomagot”, rajta az Életed értelme címkével. Régóta próbál bekerülni egy másik újsághoz, de mindenhol visszautasítják. Azonban egy szokványosan unalmas napon behívják egy állásinterjúra. Az élete teljesen felfordul, és már semmiben sem biztos, amiben addig szilárdan hitt.

A Közhelyek elgondolkodtató történet jelentéktelen, mégis fontos pillanatokról, a hibáinkról, valós és képzelt fájdalmainkról, szeretetről és tragédiáról.