Home Hírek Spin-off sorozatot kap Brigid Kemmerer Átoktörők sorozata!

Spin-off sorozatot kap Brigid Kemmerer Átoktörők sorozata!

Nemrég jött a hír, hogy spin-off sorozatot kap Brigid Kemmerer nagysikerű Átoktörők sorozata, aminek az első két része már magyarul is megjelent, és jönni fog a harmadik kötet is.

Az új sorozat első részének a címe Forging Silver into Stars lett, és Shyl Shallow a helyszín, Lia Mara országa, amit a második részben ismerhettünk meg igazán. A gyönyörű borító is megérkezett, lásd fent.

Amit tudni lehet, hogy a Forging Silver into Stars négy évvel az Átoktörők sorozat eseményei után játszódik, és három főszereplője lesz, Jax és Callyn, akik legjobb barátok, illetve az immáron 19 éves Tycho, akit még 15 évesen ismerhettünk meg az Átoktörők második részében. (Imádtam a srácot!).

A történet bővelkedni fog románcban, lázadásban, mágiában, emellett itt is szóba kerül a fogyatékosság kérdése, illetve lesz LMBTQ reprezentáció. (Vélhetően Tycho részéről, akiről tudni lehet, hogy biszexuális). Az író elárulta azt is, hogy ez a leghosszabb könyv, amit eddig valaha írt, az eredeti kiadás 560 oldalas.

Magyar megjelenésről még nincs hír, külföldön is csak 2022. május 3-án érkezik a kötet, mindenesetre én nagyon szívesen elolvasnám ezt is, mert beleszerettem Brigid Kemmerer stílusába és történetmesélésébe. És hát, tudom, ne ítélj külső alapján, de gyerekek, hát nem gyönyörű ez a borító?