Home Borítómustra Itt a Luxen spin-off, az Obsession – Függőség magyar borítója!

Itt a Luxen spin-off, az Obsession – Függőség magyar borítója!

Szuper hír! 2016 decemberében már meg is jelenik a Luxen sorozat spin-off kötete, az Obsession – Függőség! A regényben az Oppositionből megismert Hunter és Serena kapcsolatának a kialakulását követhetjük figyelemmel.

Az Obsession lesz a Könyvmolyképző Kiadó második Zafír Pöttyös könyve, ez a kék pötty pedig továbbra is valami imádnivaló. Alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget, a regényről pedig hamarosan kritikát is olvashattok az oldalon.

obsession

Jennifer L. Armentrout – Obsession – Függőség

Őrülten nagyképű… de meg kell veszni érte.
Hunter könyörtelen bérgyilkos. A Védelmi Minisztérium szoros megfigyelés alatt tartja, de ez nem zavarja, hiszen az a feladata, hogy végezzen a rosszfiúkkal. Ideje nagy részében imádja a munkáját. Egészen addig, míg nem mindennapi feladatot kap: meg kell védenie egy embert az arumok egyik halhatatlan ellenségétől.
Serena Cross egy szavát sem hiszi a legjobb barátnőjének, aki azt állítja, hogy a saját szemével látta, ahogy egy befolyásos szenátor fia átváltozott valami… természetfelettivé. Ugyan ki hinne el ekkora sületlenséget? Serena azonban hamarosan szemtanúja lesz annak, hogy a barátnőjét meggyilkolja egy idegen, és ezáltal egy olyan világba csöppen, ahol egyesek ölni is képesek azért, hogy a titok titok maradjon.
Annak ellenére, hogy másfélék, Hunterben szenvedélyes vágy ébred Serena iránt, ezért az arum a maga számára is meglepő dolgot tesz: megszegi az eddigi életét irányító szabályokat, és szembeszegül a munkaadóival Serena biztonsága érdekében. A kérdés csak az, hogy vajon az idegenek és a kormányzat jelenti Serena számára a legnagyobb fenyegetést… vagy maga Hunter?