Home Borítómustra Új Vörös Pöttyöshöz terveztem borítót, ráadásul egy Sarah Dessen regényhez!

Új Vörös Pöttyöshöz terveztem borítót, ráadásul egy Sarah Dessen regényhez!

Sose felejtem el, hogy milyen elementáris élményként hatott rám a Figyelj rám!, amikor először elolvastam még 2008 környékén. Imádtam a történetet, a stílust, a mondanivalót. Így nagy megtiszteltetésnek éreztem, hogy az új kiadás borítóját én tervezhettem meg.

A könyvhöz elég sok terv készült, igyekeztem megragadni a hangulatot. A kiadóvezető végül hat tervet választott ki, a borítószavazáson az olvasók döntötték el, hogy mi kerüljön rá a könyvre, ami egyébként hamarosan előrendelhető lesz.

Íme az elkészült végleges borító és csatoltam a könyv fülszövegét is. Ha még nem olvastátok, nagy szeretettel ajánlom a könyvet!

Sarah Dessen – Just Listen: Figyelj rám!

Ahhoz, hogy megleld az igazságot, készen kell állnod rá, hogy meghalld.

Tavaly még Annabel volt „a lány, akinek megvan mindene” – legalábbis ezt a szerepet játszotta egy népszerű reklámban.

Idén azonban ő lett a lány, akinek nem maradt semmije: nincsenek barátai, mert a suli legálnokabb lánya, Sophie, ellenségnek kiáltotta ki; oda az otthoni béke is, mióta a nővére anorexiával küzd; és az iskolai ebédszüneteket egyedül kell töltenie. Egészen addig, amíg találkozik Owen Armstronggal.

A magas, sötét hajú és rosszfiú hírében álló Owen a zene és az igazság megszállottja. Owen segítségével Annabelnek talán sikerül szembenéznie azzal, ami azon az estén történt, amikor megszakadt a barátsága Sophie-val.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)