Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme, az összes könyvtrailer Jeanine Frost Az éjszaka hercege sorozatához!

Egyértelműen azok közé tartozom, akik imádják, ha egy regényhez készül könyvtrailer. Egyrészt jól meghozzák a kedvet a könyvhöz, másfelől menőnek érzem, ha így is támogatást kap egy regény.

Jeanine Frost Az éjszaka hercege sorozatánál mind a négy kötethez készült klassz trailer, alább azokat nézhetitek meg. Jó szórakozást!

Once Burned – Az első lobbanás

Twice Tempted – Második kísértés

Bound by Flames (itthon még nem jelent meg)

Into the Fire (itthon még nem jelent meg)

* Kíváncsi lettél? Szerezd be a kiadótól kedvezményesen! *

MÁSODIK KÍSÉRTÉS – BLOGTURNÉ

 • A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából ismét olvashatjuk Jeaniene Frost remek könyveit és immár a második része érkezik Vlad könyvének. Vlad és Leila története semmiképpen nem hétköznapi, de ezt már tudjuk.

  Vajon a kapcsolatuk sorsáról sikerül dönteniük? Ki akarhat a lány életére törni? – Megtudhatjátok az Éjszaka hercege sorozat legújabb részéből.

 • A mostani tíz állomásos blogturnénk az Éjszaka hercegéről szól, azonban ti is ismerhetitek a többi szereplőt, mi több lehet olvastátok mások könyvét is. A mostani játékunkban minden állomáson találtok egy könnyebb kérdést, amire a helyes megfejtéseket a Rafflecopter dobozába írjátok be.

  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  Sorolj fel legalább két mestervámpírt.

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 11.29 Insane Life
  11.30 Sorok között
  12.01 Függővég
  12.02 Angelika blogja
  12.03 Dreamworld
  12.04 Deszy könyvajánlója
  12.05 Sorok között
  12.06 Függővég
  12.07 Olvasónapló
  12.08 Dreamworld