Home Könyvtrailer Íme, az összes könyvtrailer Jeanine Frost Az éjszaka hercege sorozatához!

Íme, az összes könyvtrailer Jeanine Frost Az éjszaka hercege sorozatához!

Egyértelműen azok közé tartozom, akik imádják, ha egy regényhez készül könyvtrailer. Egyrészt jól meghozzák a kedvet a könyvhöz, másfelől menőnek érzem, ha így is támogatást kap egy regény.

Jeanine Frost Az éjszaka hercege sorozatánál mind a négy kötethez készült klassz trailer, alább azokat nézhetitek meg. Jó szórakozást!

Once Burned – Az első lobbanás

Twice Tempted – Második kísértés

Bound by Flames (itthon még nem jelent meg)

Into the Fire (itthon még nem jelent meg)

* Kíváncsi lettél? Szerezd be a kiadótól kedvezményesen! *

MÁSODIK KÍSÉRTÉS – BLOGTURNÉ

 • A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából ismét olvashatjuk Jeaniene Frost remek könyveit és immár a második része érkezik Vlad könyvének. Vlad és Leila története semmiképpen nem hétköznapi, de ezt már tudjuk.

  Vajon a kapcsolatuk sorsáról sikerül dönteniük? Ki akarhat a lány életére törni? – Megtudhatjátok az Éjszaka hercege sorozat legújabb részéből.

 • A mostani tíz állomásos blogturnénk az Éjszaka hercegéről szól, azonban ti is ismerhetitek a többi szereplőt, mi több lehet olvastátok mások könyvét is. A mostani játékunkban minden állomáson találtok egy könnyebb kérdést, amire a helyes megfejtéseket a Rafflecopter dobozába írjátok be.

  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  Sorolj fel legalább két mestervámpírt.

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 11.29 Insane Life
  11.30 Sorok között
  12.01 Függővég
  12.02 Angelika blogja
  12.03 Dreamworld
  12.04 Deszy könyvajánlója
  12.05 Sorok között
  12.06 Függővég
  12.07 Olvasónapló
  12.08 Dreamworld