Home Hírek Jön magyarul a Demóna eredet történetéről szóló Disney-regény!

Jön magyarul a Demóna eredet történetéről szóló Disney-regény!

A Manó könyvek gondozásában érkezik magyarul 2022. február 25-én a Minden gonoszok úrnője, amiben Serena Valentino mesél majd Demóna eredettörténetéről.

Azok után, hogy az Angelina Jolie-féle Demóna filmek mennyire jók voltak (az első rész legalábbis mindenképpen), kíváncsian várom, hogy Serena Valentino hogyan ragadja meg a tündér gonosszá válásának a történetét. A megjelenésre már nem is kell sokat várni!

* A könyv ide kattintva előrendelhető! *

Serena Valentino – Minden gonoszok úrnője – A sötét tündér története

A jól ismert mesében mintha csak egy álom elevenedne meg: a kedves leány az erdőben összetalálkozik a jóképű herceggel. Ezt a történetet is sokan és sokféleképpen mesélték már. A leányról azonban mindig kiderül, hogy voltaképpen egy hercegnő, akit egy Sötét Tündér megátkozott, hogy egy rokkával megszúrja az ujját, s ettől örök álomra szenderüljön.

S bár a három jó tündér igyekszik ezt megakadályozni, a hercegnőn beteljesedik az átok. Ám a jó végül diadalmaskodik: a leány szerelmese az igaz szerelem csókjával felébreszti a hercegnőt, majd boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

Csakhogy ez mindössze a történet egyik fele. Mi a helyzet a Sötét Tündérrel, Demónával? Miért átkozza meg az ártatlan hercegnőt? Sokan próbálták már megfejteni az okát. Ez a történet is egy az idők során újra és újra elmeséltek közül. Egy mese szerelemről és árulásról, mágiáról és reményről. Ez Minden gonoszok úrnőjének története.