Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 Könyvmolyképzős könyv, amit nagyon várok 2022-ben

Az évértékelőmből rendre kiderül, hogy az olvasmányaim legalább fele a Könyvmolyképző Kiadótól származik. Most is több olyan könyv van, ami elviekben idén fog megjelenni, de nyilván az elkészülési időtől függ, és hát, sose tudhatjuk, hogy a koronavírus, vagy éppen a papírhiány betesz-e majd a terveknek. Mindenesetre kigyűjtöttem 5 könyvet, amiket nagyon várok, és a hírek szerint idén érkezik. Íme!

Colleen Hoover – Maybe Not

Be kell valljam, a decemberben megjelent Maybe Now nem lett kedvenc, de a sorozat két mellékszereplője, Bridgette és Warren újra meghódított, annyira imádom ezt a lökött párost. Ez a kisregény az ő kapcsolatukról fog szólni, én pedig már most alig várom, hogy röhögjek Warren elborult poénjain, és Bridgette reakcióin.

Elle Kennedy – The Play

Már az Off-Campusban felfigyeltem Hunter karakterére, és azóta várom, hogy ő is megkapja a saját történetét. Erre most végre sor kerül, már csak ezért is várom a The Playt. Plusz nagyon szeretem Kennedy könyveit, és olyan kíváncsi vagyok erre is, hogy ide miként építi bele a fontos feminista kérdéseket. Ha lehetne, már most olvasnám, és tudom, ezzel nem vagyok egyedül.

Kal Carpenter – Lucifer lánya

Van az úgy, hogy egy borító, a fülszöveg és a zsáner képes a várólistára repíteni egy könyvet. Igazából nem várok sokat tőle, csak annyit, hogy legyen szórakoztató, vicces, ragadjon ki a hétköznapokból, és adja meg azt az élményt, mint a Fallen Academy tavaly. Van egy olyan érzésem, hogy Lucifer lánya nem fog csalódást okozni.

Leia Stone – Fallen Academy 2.

A tavalyi év egyik legkellemesebb élménye volt a Fallen Academy. Imádtam a humorát, az írói stílus teljesen berántott, képtelen voltam nem beleszeretni a történetbe, bármennyire is egyszerű. A függővég miatt pedig pláne kíváncsi vagyok rá, hogy mit tartogat nekünk Leia Stone.

Marie Lu – Válogatott ifjak 3.

A trilógia utolsó kötete idén érkezik, én pedig már nagyon olvasnám, mert ez az egyik kedvenc Vörös Pöttyös sorozatom. Annyira különleges az egész, hiszen egy kvázi negatív szereplőt állít a középpontba, amit ritkán látni, és szerencsére Lu tök jól megoldotta Adelina karakterét. A világépítésről, a fordulatokról és a különleges képességekről nem is beszélve.