Home Cover Reveal Borítóleleplezés: Sara Shepard – Pretty Little Liars

Borítóleleplezés: Sara Shepard – Pretty Little Liars

Ahogy már korábban is tudni lehetett, a Könyvmolyképző Kiadónál érkezik majd Sara Shepard Pretty Little Liars könyvsorozata, amiből ugye a tv-sorozat is készült.

Hét évadnyi PLL után kíváncsian várom, hogy milyen lesz az alapjául szolgáló regény. Az első rész megjelenése ősszel esedékes, és hála az égnek megkaptuk a filmes borítót. Hát nem gyönyörű? Alig várom már, hogy a polcomon tudjam.

A BORÍTÓ

FÜLSZÖVEG

Alison három éve tűnt el, egy pizsamaparti után, és azóta sem látta senki. Az elit pennsylvaniai iskolába járó barátai meggyászolták, de megkönnyebbülten fel is sóhajtottak. Mindegyikük őrzött egy-egy titkot, amit csak Alison ismert, és ha a pletykára éhes világ tudomására jut, tönkreteheti őket. Amikor egymás után kapják a névtelen e-maileket és szöveges üzeneteket, pánikba esnek. Az áruló vajon a saját köreikből való? Vagy ami rosszabb: Alison visszatért?

Egy rendkívül izgalmas sorozat indító kötete.

A SZERZŐRŐL

Lucy Hale és Sara Shepard (jobbra) a Pretty Little Liarsben
Lucy Hale és Sara Shepard (jobbra) a Pretty Little Liarsben

Sarah Shepard a híres Pretty Little Liars és a The Lying Game könyvsorozatok szerzője, mindkettőből sikeres tv-sorozat készült a FreeForm csatornára.

Az írónő Torontóban született, van egy testvére, Ali. A New York Universityn tanult, és Brooklynban kreatív írást is tanult. Az első könyve, a Hazug csajok társasága 2006-ban jelent meg. Az írónő jelenleg Pittsburghben él férjével és kutyusaival.

Érdekesség, hogy a Pretty Little Liars tévésorozat két részében is szerepelt (1×07 és 5×24), igaz, cameo szerepekben tűnt fel csupán.