Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Pókember sztárja, Andrew Garfield aztán jól tud titkot tartani

Figyelem! A cikk spoilereket tartalmaz a Pókember: Nincs hazaút eseményeivel kapcsolatosan.

Andrew Garfield A csodálatos Pókember főhőse is visszatért Tobey Maguire oldalán a Pókember: Nincs hazaútba, aminek naná, hogy én is nagyon örültem. Garfield kapcsán már korábban is lehetett sejteni a visszatérést, kikerült ugyanis egy fotó a forgatásról, ami kapcsán Garfield váltig állította, hogy photoshop, és annyira ügyesen kamuzott hónapokon át, hogy sikerült megvezetnie az embereket.

A színész adott egy friss interjút egy podcastnek, amiben arról is mesélt, hogy A csodálatos Pókember filmekben a partnerét alakító Emma Stone is próbálta megtudni tőle, hogy újra magára öltötte-e Peter szerepét.

„Emma folyamatosan üzent nekem. Azt kérdezte, ‘Benne vagy az új Pókember filmben?’. Én meg ‘Nem tudom, hogy miről beszélsz’, mire ő ‘Ne kamuzz, csak mondd meg’. Azt feleltem, hogy ‘Tényleg nem tudom, és ez ment vele tovább”.

A sztori csattanójaként Garfield elárulta, hogy Emma Stone seggfejnek nevezte Garfieldot, miután megnézte a Pókember: Nincs hazautat 😀 Mit is mondhatnék, Garfield már csak amiatt Oscart érdemelne a Tick Tick Boomért, hogy ilyen ügyesen megtartotta a Pókember-titkot!