Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az amerikai szobatárskísérlet: Új romantikus komédia jön magyarul!

Elena Armas nem csak a TikTokot hódította meg, hanem a magyar olvasók szívét is, ugyanis a legutóbb megjelent regénye, a Spanyol szerelmi átverés még mindig a Moly.hu legolvasottabb könyvei között szerepel.

Az író új regénye, Az amerikai szobatárskísérlet magyarul is megjelenik, méghozzá 2023. április 15-én. Íme az elképesztően klassz borító és a fülszöveg. Gyanítom sokatoknál repült máris a kívánságlistára!

Elena Armas – Az amerikai szobatárskísérle

„Vitán felül Elena Armas az ínycsiklandozó, fülledt, lassan kiforró romkomok királynője.” – Ali Hazelwood

Rosie Graham problémába ütközött. Pontosabban nem is egybe. Amint kilépett jól fizető munkahelyéről, hogy titkos karrierjére összpontosítson – szerződése van egy romantikus regényre –, megakad a sztorival, és egy oldalt sem tud írni. New York-i lakásának mennyezete is szó szerint a fejére omlott. Szerencsére van nála egy pótkulcs legjobb barátnőjéhez, Linához, aki épp elutazott a városból. Rosie azonban nem tudja, hogy Lina már kölcsönadta a lakást az unokatestvérének, Lucasnak.

A fiú felajánlja, hogy Rosie is maradjon a lakásban, legalább amíg nem talál valami átmeneti szállást észszerű árban. Aztán segíteni akar, hogy Rosie folytathassa az írást, és határidőre kész legyen a regénnyel. Lucas pusztán szakmai megfontolásból elviszi egy sor randira, hátha a lány ihletet kap.

Rosie-nak nincs vesztenivalója, megkezdődik a kísérlet. De Lucasnak nemsokára el kell utaznia New Yorkból – vajon elég lesz a hátralevő hat hét, hogy Rosie elkészüljön az írással? És be fogja érni azzal, hogy csak szakmai megfontolásból randizzanak Lucassal?

Könyvkritika: Elena Armas – Spanyol szerelmi átverés