Home Borítómustra Íme A Végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek szerb borítói!

Íme A Végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek szerb borítói!

Naná, hogy Cassandra Clare regényei szerte a világon nagy sikert arattak. Természetesen a szomszédos Szerbiában is megjelentek a könyvek, viszont a szerb olvasók nem lehetnek olyan elégedettek, mint mi.

Az első három Végzet ereklyéi kötet még a nálunk is ismert borítóval látott napvilágot, aztán a sorozat közepén designt váltottak – ami sosem jó hír az olvasóknak.

Maga a végeredmény végül is nem lett olyan rossz, hibának egyedül talán azt róhatnám fel, hogy a borítóra álmodott Clary nagyon nem szimpatikus számomra. Jó hír viszont, hogy a rúnák egész jól megjelennek a modelleken, ráadásul az ötödik kötetre felkerült Jace tényleg egész helyes.

A Pokoli szerkezeteknél már meg sem próbálkoztak az eredeti borítókkal, hanem sajátokat csináltak. Meg kell mondjam, itt le vagyok nyűgözve. Szerintem a modellek külsőre is stimmelnek, tetszenek a borítók hátterei, látszik, hogy mennyire részletgazdag és volt koncepció a tervek mögött. A második kötetnél külön pacsi, hogy Jem sétapálcája is helyet kapott. Oké, az eredeti borítók nekem is jobban tetszenek, de azt se mondhatom, hogy itt annyira pórul jártak volna a szerbek. Alább az összes borítót megnézhetitek, jó böngészést!

Pokoli szerkezetek 1-2-3

A végzet ereklyéi 4-5-6