Home Könyves idézetek Ez a magyar olvasók 10 kedvenc Colleen Hoover idézete

Ez a magyar olvasók 10 kedvenc Colleen Hoover idézete

Colleen Hoover napjainkban egyre népszerűbb, amit annak is köszönhet, hogy a TikTokon hatalmas népszerűségnek örvendenek a regényei, leginkább a Velünk véget ér, de a Csúf szerelemről is egyre több felhasználó készít élménybeszámolót.

Hoover azonban már évekkel ezelőtt berobbant itthon a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából, tavaly például három új regényét is elolvashattok.

Kíváncsiságból megnéztem, hogy a legnépszerűbb magyar könyves közösségi oldalon, a moly.hu-n melyek az író legnépszerűbb idézetei. Nos, meg is lett a top10, amibe az író négy sikerkönyvéből is kerültek be idézetek. Íme az olvasók kedvenc idézetei, amiket ha elolvastok, gyanítom a könyvekhez is megjön a kedvetek!

#1 – 169 csillagozás

„– Három kérdés van, amire egy nőnek igennel kell válaszolnia, mielőtt elkötelezné magát – vág bele. – Ha bármelyikre is nemmel felelnél, akkor jobb, ha gyorsan odébbállsz.
[…] – Az első kérdés, hogy mindig tisztelettel bánik-e veled. A második, hogy ha tudod, hogy húsz év múlva is éppen olyan lesz, mint most, akkor hozzámennél-e feleségül. A harmadik pedig, hogy általa jobb emberré válhatsz-e. Ha találsz valakit, akivel kapcsolatban mindhárom kérdésre igen a válasz, szerencsésnek érezheted magad.”
(Slammed – Szívcsapás)

#1 – 169 csillagozás

„Mindenki követ el hibákat. Az ember jellemét nem a hibái határozzák meg, hanem az, hogy tanul-e ezekből a hibákból, vagy csak kifogásokat keres rájuk.”
(It Ends with Us – Velünk véget ér)

#3 – 156 csillagozás

„– Rossz emberek nem léteznek. Mind csak emberek vagyunk, akik néha csinálunk rossz dolgokat.”
(It Ends with Us – Velünk véget ér)

#4 – 126 csillagozás

„– Milyen borzasztó, amikor egy jó testhez nem jár agy.”
(Hopeless – Reménytelen)

#5 – 124 csillagozás

„Ha az élet nehézségei miatt a padlón kötsz ki, két választásod van. Lent maradsz, vagy felállsz, leporolod a nadrágodat, s emelt fővel továbbmész. Én az utóbbi mellett döntöttem. Valószínűleg néhányszor még fel kell majd tápászkodnom ebben az életben. Biztos vagyok benne, hogy meg is teszem.”
(Hopeless – Reménytelen)

#6 – 113 csillagozás

„A vágyat könnyen le lehet küzdeni, főleg, ha csak testi vonzalmon alapul. A szív ellen harcba szállni már sokkal nehezebb feladat.”
(Maybe Someday – Egy nap talán)

#6 – 113 csillagozás

„– Mióta vagytok együtt Gavinnel? – kérdezem.
– Második óta. Elütöttem a kocsimmal – feleli mosolyogva.
Szerelem volt első csattanásra”
(Slammed – Szívcsapás)

#8 – 109 csillagozás

„– Szedsz fogamzásgátlót? […] – Nem. Nem volt rá okom, mielőtt megismertelek – vallom be.
– Akkor itt az ideje – állapítja meg ellentmondást nem tűrően. – Menj el a dokihoz a héten.
Elhúzom a számat. Nem szeretem, ha helyettem döntenek.
– Tudod, kérhetted volna egy kicsit kedvesebben is.
[…] – Bocs…. – Akkor mondom másképp. Terveim között szerepel, hogy szeretkezzünk, Sky. Jó sokat. Tulajdonképpen amikor csak lehet, a körülmények ellenére nagyon élveztem a társaságod hétvégén. Tehát ennek érdekében, hogy minél többször szeretkezzek veled, nagyra becsülném, ha felelős döntés hoznál, átgondolva a fogamzásgátlás lehetséges alternatíváit. Így elkerülhetnénk a nem kívánt terhesség miatt megkötött, lejárati idővel rendelkező házasságot. Mi a véleményed, képes lennél ezt az áldozatot meghozni? Hogy nagyon-nagyon-nagyon sokat szexelhessünk?”
(Hopeless – Reménytelen)

#9 – 108 csillagozás

„Hiszem, hogy az életben találkozunk néha olyanokkal, akiknek a lelke teljesen kompatibilis a miénkkel. Egyesek lelki társaknak nevezik őket, míg mások igaz szerelemnek.”
(Maybe Someday – Egy nap talán)

#10 – 104 csillagozás

„– Úgy érzem, mindenki megjátssza önmagát, közben pedig a lelkünk mélyén mind egyformán elcseszettek vagyunk. Csak egyesek ezt ügyesebben titkolják, mint mások.”
(It Ends with Us – Velünk véget ér)