Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A suttogó ajtón túl: Új LMBTQ regény T.J. Klune tollából

A Galaktika Kiadó jelentette be a jó hírt, hogy A ház az égszínkék tengernél után újabb T.J. Klune regény érkezik magyarul A suttogó ajtón túl címmel, amiben ugyanúgy jelen lesz egy erősebb LMBTQ-tartalom, mint az előző kötetében. A megjelenés 2022 márciusában esedékes.

Bevallom, én még nem tudtam elolvasni A ház az égszínkék tengernélt, de már listán van, és igyekszem mielőbb sort keríteni rá. Az új könyve is nagyon jónak tűnik, a borító pedig instant szerelem. Nézd csak!

T.J. Klune – A suttogó ajtón túl

Wallace Price éppen a saját temetésén vesz részt, nagyon furcsán érzi magát, és amikor találkozik a kaszással, gyanítani kezdi, hogy valóban meghalt. De ahelyett, hogy egyenesen a túlvilágra vezetnék, egy különös teaházban találja magát, a hegyek között. A tulajdonosa egy Hugo nevű férfi, aki teával és süteménnyel várja az élőket, valamint révészként szolgálja a lelkeket, hogy megkönnyítse számukra az átkelést.

A sikeres és céltudatos ügyvéd azonban nem akarja feladni addigi életét, mindenáron vissza akar térni megszokott világába, csakhogy nem hagyhatja el a teaházat. Szerencsére annak furcsa és titokzatos lakói támogatást nyújtanak neki, hogy elfogadja a helyzetét, és felfedezzen olyan dolgokat, amik addig ismeretlenek voltak a számára. Aztán, amikor eljön a teázóba a menedzser, és egy hetet ad neki a túlvilágra való átkelés előtt, Wallace megpróbálja bepótolni mindazt, ami kimaradt az életéből.

A Ház az égszínkék tengernél című könyv szerzőjének új regénye magával ragadó történet életről és halálról, gyászról és reményről. Hol szívszorító, hol szívmelengető kortárs fantasy, aminek két főszereplője egy szellem és egy révész, és azt is megtudjuk belőle, hogy a kaszások élete sem könnyű…