Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Újra megjelenik magyarul a Vámpírakadémia sorozat!

Az Agave Kiadó a mai nap közzé tett egy karácsonyi posztot, amiben a jövő évi terveikről mesélnek, többek között arról is szó esik, hogy jövőre náluk érkezik V.E. Schwab újdonsága.

A képen a Vámpírakadémia tíz éves jubileumi amerikai kiadásának a borítója

Az én örömöm viszont leginkább az, hogy: „Dolgozunk nem egy sorozatunk felújításán is, azonban jó eséllyel ezek csak 2023-ban jelenhetnek meg: Dan Simmons Hyperion-könyvei és Richelle Mead Vámpírakadémia-sorozata a terveink közt szerepel„.

Igen, jól látjátok: újra jönnek a Vámpírakadémia könyvek! Ennek én csak örülni tudok, mert mind a hat részt imádtam, öt nap alatt kiolvastam őket anno, annyira letehetetlennek bizonyultak. Az elég béna borítók szerintem sok embert eltántorítottak annak idején a könyvektől, de bízom benne, hogy most már az új borítókkal sikerül igazán megszólítani az olvasókat, hogy jöhessen végre a spin-off, a Vérvonalak többi része is. Tartom, hogy a Vámpírakadémia az egyik legjobb YA fantasy sorozat, érdemes elolvasni.

De miről is szól a könyv? Pár éve írtam értékelést a kötetekről, íme az első részről írt kritikám, ebből minden kiderül.

+ hír, hogy készül a Vámpírakadémia tv-sorozat, vélhetően ez is hozzáadott ahhoz, hogy az Agave az újrakiadás mellett döntött. A leendő sorozatról itt olvashattok bővebben.

Tényleg ennyire borzasztó a Vámpírakadémia sorozat szereposztása?