Home Hírek Jön magyarul a Netflix Édes magnóliák sorozatának alapjául szolgáló regény!

Jön magyarul a Netflix Édes magnóliák sorozatának alapjául szolgáló regény!

A Netflix idei egyik nagy dobása volt a Sweet Magnolias (Édes magnóliák) című sorozat, ami egy az egyben megidézte a Hallmark hangulatot.

A történet három barátnőről szól, akik támaszt nyújtanak egymásnak a párkapcsolat, a család és a karrier közötti egyensúlyozásban. A főszerepekben Joanna Garcia Swisher, Brooke Elliot és Britney Spears húga, Jamie Lynn Spears látható.

A széria alapjául Sheryl Woods könyvsorozata szolgált, amiből az első kötet, a Sweet magnolias még idén november 30.-án megjelenik az Ulpiusnál. Alább a magyar borító és a fülszöveg, illetve a sorozat trailerje is, hátha megjött valakinek a kedve 🙂

Sherryl Woods – Sweet magnolias

A Netflix sikersorozat alapjául szolgáló regény

Az Édes Magnóliák számára a barátság egy életre szól…

Lehet, hogy Maddie Townsend egy Serenity (Derű) nevű városkában él és jobb barátnőket nem is kívánhat magának, de az élete tótágast áll, amikor a férje elhagyja egy nála sokkal fiatalabb nőért. A válás összetöri három gyermeke szívét, így Maddie-nek van mivel megbirkóznia. Ráadásul azok után, hogy hosszú évekre kiesett a munkaerő piacról, most le kell porolnia üzletvezetési készségeit, hogy a legjobb barátnői legújabb vállalkozását, a város nőknek nyitott egyetlen egészségmegőrző és fitneszklubját vezesse.

Amikor Maddie fiának dühkezelési problémái támadnak, amik már a baseballjátékosi jövőjét fenyegetik, Maddie tudja, hogy közbe kell avatkoznia, de nem számít rá, hogy beleszeret a fia edzőjébe, a jóképű Cal Maddoxba, aki nagy meglepetésére viszonozza is az érzéseit. A pletyka azonban sebesen terjed egy kisvárosban, és Maddie meg Cal kapcsolata könnyen a jóhírük elvesztését és a karrierjük végét jelentheti.

Igaz viszont, hogy talán Cal az egyetlen egész Dél-Karolinában, aki derűt hozhat Maddie életébe…

Sherryl Woods napjaink egyik legnépszerűbb írónője, a Sweet magnolias pedig több millió eladott példánnyal a női olvasók kedvence világszerte.