Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Minden, amit tudnod kell Kristen Callihan VIP sorozatáról

Itthon nemrég jelent meg az első Kristen Callihan regény, a VIP sorozat első kötete, az Idol. A rock sztáros, erotikával és poénokkal teli románc máris sokakat az ujja köré csavart, így íme, minden, amit tudni érdemes a sorozatról!

1. rész – Idol

A könyv főhőse Killian, a rock sztár, akinek nyugira vágyik, és vidékre költözik, ahol belezúg a szomszédjába, Libertybe, aki kezdetben nem ismeri fel a srácot. De lehetnek úgy boldogok, hogy a fiú ennyire híres?

A kötet ugye már itthon is megjelent, és ez indította útjára a sikersorozatot is. A könyvekben kissé túlteng az erotika, így leginkább tizennyolc éven felülieknek ajánlanám jó szívvel.

2. rész – Managed

Az itteni főhős már Scotty, aki a srácok zenekarának, a Kill Johnnak a menedzsere. Komoly, arrogáns, és nagyképű pasi, aki sokszor tud érzékeny, és rendkívül okos is lenni.

Scottyra ebben a kötetben talál rá a szerelem, méghozzá egy nem hétköznapi lány oldalán, akiben bizony a pasi is emberére akad.

3. rész – Nincs még címe

A nagy siker miatt az írónőt már több rajongója kérte, hogy írja meg a sorozat harmadik kötetét is. Callihan Facebook posztban reagált egy évvel ezelőtt.

Ott megígérte, hogy a harmadik VIP Book főszereplője Jax, a zenekar korábban lecsúszott, önmagának ártó szépfiúja lesz, akit az Idolban sokan a szívünkbe zártunk.

A kötet viszont még Amerikban sem jelent meg sajnos. Ebben a posztban viszont az írónő arról ír, hogy nagyon nehéz Jax történetén dolgoznia, mert a srác depresszióját nem egyszerű átadnia, de mindent megtesz azért, hogy hiteles legyen. Bővebben itt.