Home Hírek Öld meg Novembert: Új Young Adult thriller közeleg magyarul

Öld meg Novembert: Új Young Adult thriller közeleg magyarul

Ha minden igaz, még idén megjelenik magyarul az Öld meg Novembert című Young Adult regény, amiben bőven akad thriller szál is. A Maxim Kiadó éppen ezért is sorolta be a Pulse Válogatásba.

A könyv kifejezetten népszerű a Goodreadsen, a 4.18-as tetszési indexe mellett több irodalmi díjra is jelölték. Alább a magyar borító és a fülszöveg, gyanítom sokatok kívánságlistáján helyet kap majd a kötet.

Adriana Mather – Öld meg Novembert!

Az Absconditi Főiskolán nincs elektromosság, nincs internet, és a szemet szemért elve él a büntetések terén. A diákok a késdobálás, a méregkeverés és a megtévesztés művészetét sajátíthatják el. S hogy kik ezek a diákok? Elit családok leszármazottai, akik bérgyilkosnak, kémnek vagy éppen mesteri csalónak készülnek.

Az egyikük az akcentusok virtuóza – és teljesen megbízhatatlan. A másik egy kegyetlen harcos, aki November gyenge pontjait akarja kihasználni. És ott van a fiú, zavarba ejtő tekintetével és titkaival. November nem is érti, hogy ő, akiben nincs semmi különleges, hogyan illik bele ebbe a képbe. De amikor az egyik diákot meggyilkolják, ki kell derítenie, hogy ki barát és ki ellenség, mielőtt még a nyakába varrják a gyilkosságot… vagy ő lesz a gyilkos következő áldozata.