Home Hírek Megváltó szeretet: Új romantikus könyvadaptáció az amerikai mozikban!

Megváltó szeretet: Új romantikus könyvadaptáció az amerikai mozikban!

Amerikában a napokban mutatták be a Megváltó szeretet c. romantikus filmet, aminek a főszerepeiben olyan színészek láthatóak, mint Abigail Cowen (Winx), Tom Lewis (A boszorkányok elveszett könyve), Nina Dobrev (Vámpírnaplók) és Eric Dane (Grace Klinika).

A Rotten Tomatoes oldalon a kritikusok csupán 10%-ra értékelték a filmet, de a nézők nagyon szerették, 94%-os a tetszési indexe jelenleg, és eddig több 4.2 millió dollár értékben váltottak rá jegyet.

Magyar mozibemutatóról egyelőre nincs sajnos hír, holott itt a Valentin nap, tökéletes alkalom lett volna elhozni.

A film alapjául szolgáló Francine Rivers regény viszont már itthon is megjelent 2019-ben. Hogy röviden meséljek is a történetről, a főszereplő, Angel egy olyan prostituált, akit gyerekkorában adtak el a bordélyháznak. Michael, egy egyszerű farmer úgy dönt, szeretné megmenteni a lányt. Bővebben a könyv fülszövege mesél.

Francine Rivers – Megváltó ​szeretet

Az 1850-es évek Kaliforniája az amerikai aranyvidék, ahol a férfiak eladják a lelküket egy zsák aranyért, a nők pedig testüket bocsátják áruba, hogy legyen egy hely, ahol álomra hajthatják a fejüket.

Michael Hosea, az egyszerű farmer megpillantja az utcán sétáló, angyali szépségű Angelt, aki a Hercegnő vezette nyilvánosházban dolgozik. A férfit megigézi a látvány: úgy érzi, az ő feladata megmenteni a kiszolgáltatott lány életét és lelkét. Szép lassan meglágyítja a nő keserű ellenállását, és Angel szíve akarata ellenére Michael felé fordul. Az ismeretlen érzések tengerében azonban felcsapnak a múlt kísértő hullámai, így a lány a menekülést választja.

A népszerű amerikai írónő legújabb regénye Hóseás próféta könyvének modern kori parafrázisa: történet a szeretetről, amely a legnagyobb viharok közepette sem enged el.