Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ezt tanácsolja Lucy Hale az új Pretty Little Liars sztárjainak

Újabb spin-off sorozatot kap a Pretty Little Liars, de ezek már nem alapulnak Sara Shepard magyarul is megjelent Hazug csajok társasága könyvein.

A Pretty Little Liars: Original Sin az HBO Max-re készül, a főszerepben többek között Bailee Madison. És itt a lányok nem a saját, hanem a szüleik bűne miatt lakolnak majd.

Az eredeti PLL főszereplője, Lucy Hale most az új sorozat sztárjainak adott kedves tanácsot. Íme!

„Van egy olyan érzésem, hogy az ő életük is olyan drasztikusan fog megváltozni, akárcsak anno miénk. Amíg a Pretty Little Liars-t forgattam, mindig csak a következő évre gondoltam. Soha nem voltam benne a pillanatban, nem éltem át a sok apró csodát. Olyan dolgokon aggódtunk, amik miatt nem kellett volna. Nagyon homályos már, de a tanácsom az, hogy élvezzék ki ezt az életre szóló élményt. Az emberek szeretni fognak titeket, és én is biztosan nézem majd a sorozatot. Szeretettel köszöntök minden résztvevőt!”

Elsőre nem értettem, hogy Hale mire utal az aggódással és az évekkel, de utólag leesett, hogy amiatt izgult kapnak-e következő évadot, és úgy érzi ezt kell elengedniük az új PLL sztárjainak. Szerintem szuper tanács!