Home Hírek A szerelmük bármit túlél? – Jön magyarul a Jake megadja magát

A szerelmük bármit túlél? – Jön magyarul a Jake megadja magát

Idén jelent meg az első Penelope Ward könyv magyarul, a Stepbrother Dearest – Legdrágább mostohabátyám. Én nagyon imádtam azt a történetet, így egy szemernyi kérdés sincs bennem arról, hogy elolvassam-e az írónő új könyvét.

A duológia első kötete elviekben még idén jön a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Alább megnézhetitek a fülszöveget és az eredeti borítót. Izgalmasnak ígérkezik a könyv, ugye?

Penelope Ward – Jake megadja magát

Nina Kennedy éli az életét… de valójában nem… mindaddig, míg minden meg nem változik.

Repülőgépek, vonatok, magas terek… Nina mindentől fél. Valójában nem lép ki a komfortzónájából, napjait az irracionális félelmei és fóbiái irányítják. Amikor Brooklynba költözik, hogy elkezdhesse ápolói felsőfokú tanulmányait, élete 180 fokos fordulatot vesz, mert akaratlan, de intenzív vonzalmat érez bámulatos lakótársa, egy agyontetovált, agyonpiercingelt pasas iránt, aki egyben az egyik legokosabb ember is, akivel valaha találkozott.

Jake Green durva külseje és ördögi mosolya mögött arany szív rejtőzik. Feladatának érzi, hogy megváltoztassa Nina életfelfogását. Amikor Jake beleegyezik, hogy korrepetálja Ninát, alkut kötnek, de a tétek magasak, hisz arra kényszeríti a lányt, hogy szembenézzen a démonaival. Arra azonban még ő sem nem számított, hogy a tanítás alatt szerelembe esik.

Amit Nina nem vesz észre, az az, hogy Jake a saját poklát járja. Vajon szerelmük túléli-e a bombát, amit Jake rádob?