Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Pakold tele minden jóval! – Íme, a véleményem a GoodStuff ajándék dobozról

Te is voltál már úgy, hogy valakinek ajándékot szerettél volna venni, de nem igazán tudtad honnan szerezd be? Vagy csak magad lepted volna meg valamivel? Nos, ha legalább az egyikre igen a válasz, akkor a Godstuff Box-ot neked találták ki.

A Godstuff Box jó kezdeményezés: 5.990 ft-ba kerül egy doboz, amibe 4, általad választott terméket helyezhetsz el, a teljes listát ide kattintva megtalálod. És az ár tartalmazza a postaköltséget is.

Én már beszereztem egy dobozt, és hát, úgy válogattam ki, hogy nagyon bejöjjön az, amit kapok. Egy régóta várt könyvet szereztem be, A lány az égbőlt, amit remélem, mielőbb el tudok olvasni. Más olyan könyv nem volt akkor a kínálatban, amire vágytam, így az ajándéktárgyakat lestem meg.

Akadt jó pár Trónok harcás termék is, két darab párnahuzat, és egy jópofa nyaklánc mellett döntöttem. Mindhárom cucc elég szép élőben. A nyakláncot hordani nem fogom, de jól fog mutatni a polcon a gyűjteményemnél. A párnahuzatok pedig bár tapintásra kicsit érdesek, de a célját eléri: marha szép, és a rajtuk lévő jelmondatok miatt valahogy jobb rájuk nézni.

A csomagomban volt még pár meglepetés is, amire nem számítottam. Igen, termékminták, de most őszintén, ki ne csípné őket? Az egyiket, a borotválkozás utáni nyugtatókrémet rögtön ki is próbáltam, az arcom hálás volt érte.

Most gyorsan rákerestem, hogy milyen is a kínálat, ugyanis az hetente frissül – ide kattintva ti is megnézhetitek. Leginkább a hölgyek járhatnak jól, mert sok a szépségápolási termék, illetve a kozmetikai szerek. De akadnak nagyon jópofa dolgok, mint a „Bring Me Cofee” zokni.

És igen, könyvek is vannak a kínálatban, nem is kevés. Szakácskönyvek, és pár Álomgyár kiadós regény van most, jövő héttől pedig az Atlantic Press is csatlakozik a sorhoz.

Adott a kérdés, hogy megéri-e a doboz. 5.990 ft postaköltséggel együtt 4 termékért nem sok? Szerintem ebben a dobozban pont az a szép, hogy látom az ár-érték arányt. Mert bármilyen 4 dolgot betehetek, tehát akár 4 db könyvet is, és az úgy máris messze megéri, nem igaz? De a többi cucc is értékesnek tűnik. A termékek egyéni ára látható a webshopban, akadnak köztük elég borsos árúak is.

És mivel bővíteném a palettát? Hát, most ezen senki nem fog meglepődni, de könyvekkel! Akár más kiadóktól is, hogy szélesebb legyen a választék. És imádnék pár könyves relikviát is. Olvasást népszerűsítő párnahuzatot, zoknit. Új Trónok harcás cuccokat, Harry Potterest, vagy bármilyen más fandomnál megtalálható anyagokat.

Egyszerűen olyan könyves cuccoknak örülnék, amiket csak külföldről tudnék megrendelni, de elég beszari vagyok, és nem szeretek külföldről vásárolni a neten, így inkább megszerezném ebben a dobozban, ami megtetszik.

Ha már beszereztetek Könyvmolyképzős vagy Book a Sloth Clubos meglepetés dobozt, akkor arra készüljetek fel, hogy a GoodStuff box teljesen más élményt nyújt. Itt a meglepetés faktor elmarad, ellenben pontosan tudod, hogy mi kerül be a dobozodba, tehát ugyanakkora öröm kinyitni. Csak egyszerűen más a feeling. Nem jobb, nem rosszabb. Más 🙂

Maga a kezdeményezés mindenesetre tetszik, jó a heti frissítés, és az, hogy széles a termékek választéka. Könyv mániásként úgy érzem, hogy van még hová fejlődni, van mit szélesíteni, de úgy jó az út, amin a csapat jár.

* Ha te is rendelnél, vagy érdekel a kínálat, katt ide! *