Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A remény lányai: Szívszorító történet egy anyáról és a lányáról

Az igaz szerelem nem öregszik c. bestseller után új regénnyel jelentkezik Beth Morrey. A remény lányai 2022. február 16-án érkezik magyarul az Álomgyár Kiadó gondozásában.

A történet egy anya-lánya párosról szól, akiknek az élete akkor változik meg igazán, amikor az anya elveszíti a munkáját. A fülszöveg mindent elárul, érdekes történet tűnik, és a borító is gyönyörű.

* Ide kattintva előrendelhető a kötet! *

Beth Morrey – A remény lányai

Egy anya. Egy lány. És egy titok, amely csak arra vár, hogy kiderítsék.

Delphine Jonesnak egykor nagy álmai voltak. Az okos és ambiciózus lányra ragyogóan szép jövő várt. Csakhogy útközben valahogy minden elromlott… Delphine most egyedülálló anya, pincérnőként dolgozik, és a kanapé párnája mögé csúszott aprópénzt is ki kell halásznia, hogy meg tudjanak élni a lányával, Emmel.

Egy dologról azonban sohasem mondott le: a reményről.Amikor kirúgják a munkahelyéről, amit gyűlölt, és kénytelen újrakezdeni, lassan eszébe jut, hogy ki is ő, és mire képes… de bárcsak maga mögött hagyhatná a múltat!

Vajon a remény képes valami többet hozni Delphine-nek és Emnek?

Beth Morrey első regénye, Az igaz szerelem nem öregszik című Sunday Times bestseller után ismét egy csodálatos női történettel jelentkezik a szeretetről és az emberekben lakozó hatalmas teremtőerőről, amely a sorsot is képes megmásítani.