Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szerelem a pokolból: Tragédia után talál szerelemre a gyászoló apa

Idén tavasszal jelent meg Amerikában Aly Martinez új regénye, a Szerelem a pokolból, amit odakint imádnak, majdnem 4 ezer csillagozással 4.38-as tetszési rátája van a maximális 5 pontból a goodreadsen.

A kötet története nagyon érdekes, egy apa a főszereplő, aki túlélt egy szörnyű tűzesetet, és véletlenül nem a feleségét mentette ki a tűzből, hanem egy másik nőt…

A magyar borítót kissé most is sajnálom, az eredeti szerintem nagyon gyönyörű és kifejező, de a magyar borítón is sok minden tetszik, leginkább a cím kiírása. A kötet megjelenése 2022. június 09-én esedékes.

* Ide kattintva már előrendelhető a könyv! *

Aly Martinez – Szerelem a pokolból

Szerelmünk parázsból lett, és együtt képesek vagyunk lángra lobbantani.

Különös, mire emlékszik az ember egy tragédia után. A fülsiketítő zajra, ahogy a ház felrobban. A bénító félelemre, ahogy a feleségemet keresem. A mindent ellepő, fojtogató füstre, ahogy kiviszem őt. De leginkább az égett a lelkembe, hogy a nő, akit a karomban tartok, nem a feleségem.

Csak Bree és én éltük túl. Nem mintha a történtek után valódi élet várt volna ránk. Egyedülálló apaként nem volt hová mennem, ezért hozzáköltöztem. A gyász és a bűntudat valahogy csapattá kovácsolt minket.

Évekbe telt, mire ismét mosolyt láttam az arcán, amitől szép lassan megváltozott az életem. Órákig ültünk egymás mellett anélkül, hogy megszólalnánk, mégis éreztem, hogy kezdi betölteni a szívemben tátongó űrt. Lehet, hogy én vittem ki a házból, de valójában Bree mentett meg engem. Ahogy gyógyultak a sebeink, a titkok és hazugságok porrá váltak, mégis féltem, hogy előbb-utóbb életre kelnek.

Aly Martinez, USA Today bestsellerszerző könyve ismét azt a rettentően nehéz kérdést vizsgálja, hogy egy borzalmas tragédia után miként lehetséges újraépíteni az életet, és lehet-e még szeretni. A regény mély emberi érzéseket és izgalmas eseményeket tár az olvasók elé.