Home Hírek Zűröstül-bőröstül – Nyári regénnyel jön a LOL Könyvek

Zűröstül-bőröstül – Nyári regénnyel jön a LOL Könyvek

Természetesen nem telhet el új LOL Könyv nélkül a nyár! Ezúttal egy új szerző művével érkezik a kiadó. Lizzy Charles duológiájának az első kötete 2017 júliusában jelenik meg.

Egy aranyos és szerethető Young Adult történetnek tűnik a regény, de több értékelés is kiemelte, hogy komoly mondanivalója is van a könyvnek, és érdemes lesz figyelni a karakterek személyiségfejlődését is. Kíváncsian várom miként vélekedik majd róla a hazai olvasóközönség!

Magyar borító még sajnos nincs, így az eredeti borító alatt találjátok meg a magyar fülszöveget.

Lizzy Charles – Zűröstül-bőröstül

Ez lehetett volna Lucy tökéletes nyara: édes semmittevés a strandon az új pasijával és a legjobb barátnőjével, lazulás a haverokkal… Kell ennél jobb? De az anyja persze megint mindent elszúrt. Oké, Lucy tényleg kiszökött abba a buliba.

Na és? Hát nem fogják fel a szülei, hogy nem hagyhatta ki az év partiját? Úgy látszik, nem, mert büntetésből egyből nyári munkára vezénylik: házakat kell festenie, ami épp elég gáz, de hogy Justin Marshall legyen a főnöke? Na ez viccnek is rossz!
Jó, látványnak elviselhető a srác. Vagyis inkább nyálcsorgató. Ettől még az őrületbe kergeti Lucyt az állandó okoskodásával, meg azzal, hogy miatta a lány mindent megkérdőjelez, amit magáról és az életéről gondolt. Nem, Lucy egyáltalán nem ilyen nyárra vágyott, köszöni szépen. Viszont… talán pont ilyenre volt szüksége.