Home Könyvek listák 5 film, amit meg akarok nézni 2021 karácsonyán

5 film, amit meg akarok nézni 2021 karácsonyán

Ha karácsony, akkor filmezés orrba-szájba, nálam legalábbis ez az általános, különösen mert év közben inkább a sorozatokat részesítem előnyben. Már ki is néztem 5 filmet, amit az ünnep alatt mindenképpen meg akarok nézni. (Aztán ember tervez… Simán benne van, hogy ezek helyett valami mást nézünk 🙂)

A fiú, akit Karácsonynak hívnak

A regényt nemrég olvastam el és nagyon tetszett, itt meg is írtam miért. Kíváncsian várom, hogy filmben miként fest a Mikulás gyerekkora, és a Mikulássá válásának a története. Úgy hallom elég sok a változtatás, de anno pár hete amit a trailerben láttam, az tetszett, ráadásul erről a filmről is egész jó dolgokat hallottam. Csak ne legyen csalódás.

Az adventi naptár

Kat Graham (Vámpírnaplók) karácsonyi Netflixes filmjét már régóta kerülgetem, de idén már szeretném megnézni. A történetről semmit sem tudok a leíráson túl, de nekem már ennyi is elég 😀 (Egy unalmas munkát végző, tehetséges fotós egy antik adventi naptárat örököl, ami talán megjósolja a jövőt, és a szerelem felé terelgeti.)

Home Sweet Home Alone

Idén került fel a Disney+ műsorára az új Reszkessetek betörők film. Az eredeti kettőt nagyon imádom, igaz, nem annyira, hogy évente újranézzem. Mindenesetre erre az új filmre nagyon kíváncsi vagyok, a trailer alapján ígéretesnek tűnik, ráadásul a film kritikái is meglepően jók, sokan szerették ezt az adaptációt, ami klassz, mert a legutóbbi Reszkessetek betörők próbálkozások elég gagyik lettek.

Karácsony Kaliforniában 1-2.

Naná, hogy imádom a romantikus karácsonyi filmeket, ez pedig nagyon is annak ígérkezik. Az első részben egy szexi, elkényeztetett pasi a farmra készül, hogy megszerezze azt a családi cégnek, de a farm tulajdonosa, egy fiatal lány nem akarja eladni azt. Ennyit tudok egyelőre a filmről, de csupa jót hallottam róla, így ha az első rész bejön a Netflixen, tuti megnézem majd a másodikat is.

The Bitch Who Stole The Christmas

A hozzám hasonló RuPaul – Drag Queen leszek rajongóknak ez a karácsonyi film kötelező néznivaló. RuPaul egy sikkes magazin vezetőjét alakítja, aki egy vidéki kisvárosba küldi a riporterét, hogy leplezze le a kisvárost, tényleg annyira karácsony imádók-e, vagy van valami stikli a háttérben. Főbb szerepekben olyan drag-előkelőségek tűnnek fel, mint Ginger Minj, Jan, Brooklyn Hythes és Peppermint, cameo szerepben pedig Morgan McMichaels, Mayhem Miller, Latrice Royale, Pandora Boxx és Chad Michaels,. Már csak ennyiből is kötelező, ugye?