Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Nem mézes hetek: Új romantikus kötet közeleg!

2022. február 28-án érkezik magyarul a legújabb Christina Lauren kötet, a Nem mézes hetek. A kötet külföldön kifejezetten népszerű, a goodreadsen 292 ezer csillagozás felett is 4.02-es átlaga van a maximális 5-ből.

Az írótól legutóbb a Könyvmolyképző Kiadó hozta el az Autoboyography kötetet, így kissé meglepő, hogy ezúttal a 21. század kiadótól jön az új kötet, mindenesetre régóta a listámon volt, így el is szeretném majd olvasni. Alább a gyönyörű magyar borító és a fülszöveg.

* Ide kattintva előrendelhető a kötet! *

Christina Lauren – Nem mézes hetek

Két esküdt ellenség Hawaiin

Olive Torres már megszokta, hogy ő az ikerpár peches fele. Mintha átok sújtaná: olyan balszerencsés, hogy az szinte már komikus. Bezzeg az ikertestvére, Ami mindent bezsákol. Ami igazi bajnok… még a lakodalma is szinte ingyen van a különböző akcióknak és nyereményeknek köszönhetően. Olive-ot csak egy dolog zavarja a pechszériájánál is jobban: Ami esküvőjén az egész napot a vőféllyel kell együtt töltenie, aki nem más, mint Olive ősellensége, Ethan Thomas. Olive megacélozza magát a pokoli nap előtt, elhatározza, bátor képet vág hozzá, és az egészet átvészeli.

De a komplett násznép ételmérgezést kap, Olive és Ethan kivételével, így aztán átmenetileg muszáj nekik fegyverszünetet kötniük, hogy Hawaiira utazhassanak. Végül is tíz felhőtlen nap megéri, hogy az ember belebújjon a friss házasok bőrébe, nem igaz? De furcsa módon Olive mintha nem is bánná, hogy bele kell helyezkednie a szerepbe. Mintha minél inkább tettetné, hogy ő a legszerencsésebb nő a világon, annál inkább úgy érezné, hogy tényleg ez az igazság.