Home Hírek Meglett a három főszereplő Jennifer L. Armentrout Wicked regényének az adaptációjához!

Meglett a három főszereplő Jennifer L. Armentrout Wicked regényének az adaptációjához!

A Passionflix részére készül az első Jennifer L. Armentrout könyvadaptáció az írónő Wicked c. regényéből, ami egyébként itthon is érkezik majd a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

Az írónő ezen a héten le is leplezte, hogy ki lesz a három főszereplő, alább megnézhetitek azt is, hogy mit gondol róluk Armentrout.

“Megannyi remek demó felvétel volt Ivy szerepére, de Anna Maiche volt az, aki a legjobban elkapta Ivy csípős, bad-ass viselkedését és a sebezhetőségét is. Tudtam, hogy ő lesz az igazi. Alig várom már, hogy Anna életre keltse Ivyt”.

A színésznő nagy sikereknek örvendhet mostanság, a Netflixre készülő Ten Tiny Pretty Things adaptáció egyik főszerepét is megkapta, korábban jelentősebb szerepei nem igazán voltak.

“Amikor megkaptam Liam Hall demó anyagát, és megláttam, hogy mennyire intenzív a tekintete és milyen ügyesen bánik a karddal, tudtam, hogy ő lesz a tökéletes Ren. Ha megnézitek ezt a videót nektek sem lesz kétségetek afelől, hogy Liam a tökéletes Ren.”

A srác kétségkívül nagyon ügyes a karddal! És honnan ismerhetjük őt színészként? Leginkább az Arrow és a Netflix Sabrina sorozatából, illetve a Mielőtt elmegyek adaptációban is szerepelt.

“Itt az idő, hogy megismerjétek Tinket! Abban a pillanatban amikor megláttam Andrew Rogers jelentkező videóját rögtön tudtam, rátaláltunk Tinkre. Zseniális volt, és tudom, fantasztikus munkát fog végezni.”

A színészt pár tv-filmből ismerheti a közönség, mint a Christmas Matchmakers, illetve a New Dogs, Old Tricks sorozat több részében.

A három főszereplő tehát elkelt, kíváncsian várom az újabb híreket. Alább pedig elolvashatjátok a Wicked – Megveszekedett tervezett magyar fülszövegét.

JENNIFER L. ARMENTROUT – WICKED: MEGVESZEKEDETT

A dolgok kezdenek elfajulni New Orleansban.

A huszonkét éves Ivy Morgan nem épp egy átlagos főiskolás. Ő és a hozzá hasonlók jól tudják, az embereken kívül más lények is járnak-kelnek a Francia negyed utcáin, hogy szórakozást keressenek… és táplálékot. Ivy életét teljesen mértékben kitölti a Rend tagjaként végzett munkája. Nem is lehetne ez másként, hiszen azok a lények, akikre most vadászik, négy évvel ezelőtt mindent elvettek tőle. Romba döntötték a világát, megszakasztották a szívét.

Ivy álmában sem gondolta volna, hogy a szigorú keretek közé szorított életébe belép egy olyan ember, mint Ren Owens. A srác maga a megtestesült tökély. Az erdőzöld szemű, igéző mosolyú, százkilencven centi magas vonzerő minden bizonnyal számos lány szívét összetörte már. Rejtélyes, már-már természetfeletti képességével mindent meg tudna adni Ivynak, amire vágyik. Ám ha a lány közel engedi magához, az éppolyan veszélyes lehet, mint az utcákon ólálkodó hidegvérű gyilkosok utáni hajsza. Ivyt annak idején majdnem felemésztette egykori szerelmének az elvesztése. De most Ren és közte szikra gyúl, ami hamar lángra is lobban. Ivy mélyen legbelül többre vágyik… többre annál, hogy életét a múltja által kijelölt kötelességnek szentelje csupán.

Ám ahogy egyre közelebb kerül Renhez, rájön, nem ő az egyetlen, aki titkokat őriz, amik elszakíthatják a kettejük között kialakult vékony szálat. Biztos abban, hogy van valami, amit a fiú nem mond el neki. Már nem is tudja igazán, mi jelent rá nagyobb veszélyt: a várost elfoglalni készülő ősi teremtmények, vagy a férfi, aki a szívébe és a lelkébe kíván férkőzni.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)