Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Decemberben itthon is megjelenik az Oblivion 2, az Ónix tükörregénye Daemmonel!

Luxen rajongók, lefogadom, hogy ennek garantáltan örülni fogtok! 2016 telén megjelenik ugyanis az Oblivion második része, ami az Ónix történetét meséli el, de ezúttal is Daemon szemszögéből! A könyv címe Oblivion – Feledés 2. (Luxen Daemonnal) lett.

Amerikában még így nem jelent meg a könyv papír kiadásban, tehát nagyon kíváncsian várom, hogy a kiadó milyen borítót választ hozzá. A fülszöveg viszont már megnézhető, alább megtaláljátok!

Jennifer Armentrout - Oblivion – Feledés 2. (Luxen Daemonnal)

Jennifer Armentrout – Oblivion – Feledés 2. (Luxen Daemonnal)

Daemon Blackkel összekapcsolódni szívás…

Ráadásul nemrég eltökélte, hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban.
De nem ez a legnagyobb problémánk.
A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, mindkettőnknek végünk. Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam… de ennek súlyos ára van.
És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek.
Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak vagy hallgassak? Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el? És mit akarnak Daemonéktól – na meg tőlem – a védelmisek?
Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás.
Senki nem az, akinek látszik. És nem mindenki éli túl a hazugságokat…

Éld át az Ónix történetét Daemonnal!