Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az utolsó órák: Jön magyarul Cassandra Clare új sorozata és itt a fülszöveg

Még idén megjelenik magyarul Cassandra Clare új sorozata, Az utolsó órák, ami időrendben a Pokoli szerkezetek után játszódik, a főszereplői többek között Will és Tessa gyerekei, de feltűnnek Carstairsek és Blackthornok is.

Ezt a kötetet most nem Kamper Gergely, hanem Sándor Alexandra Valéria fordította, már csak ezért is nagyon kíváncsi vagyok rá, meg hát, a Pokoli szerkezeteket is imádtam. Amíg a megjelenésre várunk, íme az álomszép eredeti borító és a magyar fülszöveg.

Cassandra Clare – Aranylánc (Az utolsó órák 1.)

Az árnyvadászok élete az Edward-korabeli Londonban!

Üdv itt, az elektromos lámpák és a hosszúra nyúlt árnyékok idejében! Vannak, akik a művészetek szépségét ünneplik, vannak, akik az örömöket hajszolják vadul és persze vannak, akik démonokkal küzdenek. Éveken át béke honolt az árnyvadász-világban, James és Lucie Herondale, Will és Tessa gyermekei idillben nőttek fel, szerető családjuk és barátaik körében, történeteket hallgatva a jó diadaláról a rossz fölött, s arról, hogy a szerelem mindent legyőz. De minden megváltozik, amikor a Blackthorn és a Carstairs-család megérkezik Londonba… és velük együtt egy ismeretlen démon is.

James Herondale a nagy szerelemre vár, s úgy véli, hogy megtalálta a gyönyörű és titokzatos Grace Blackthorn személyében. Cordelia Carstairs nagyon szeretne hős lenni, megmenteni a családját a romlástól, titokban tartva a James iránti szerelmét.

Ám amikor katasztrófa sújtja az árnyvadászokat, James, Cordelia és a barátaik vad kalandokba keverednek, hihetetlenül sötét erőkkel találkoznak, és kiderül számukra a hősi lét valódi, kegyetlen ára… mint ahogy a szerelemé is.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)