Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Romantikus könyv adaptációjában bizonyíthat a 13 okom volt sztárja

Ross Butlert legtöbben a 13 okom volt sorozatból ismerjük, de feltűnt A fiúknak, akiket… filmekben és a Shazamban is. Nos, legközelebb egy romantikus regény, a Szerelem Tajvanban főszerepében bizonyíthat.

Butler partnere a Physical és a Fresh Off The Boat sztárja, Ashley Liao lesz, a forgatás még idén megkezdődik Tajvanban. A filmben fontos szerepben tűnik még fel Nico Haraga (Booksmart) és Chelsea Zang (Daybreak) is.

Premier dátum egyelőre nincs, és még azt sem tudjuk, hogy a moziban, vagy a streaming szolgáltatón kerül bemutatásra a produkció.

A film alapjául Abigail Hing Wen sikerkönyve, a Szerelem Tajvanban szolgál, ami 2022. január 31-én jelenik meg Magyarországon a Maxim Kiadó gondozásában. Alább a fülszöveg, amiből kiderül a film tartalma is. Érdekesnek ígérkezik, az fix!

Abigail Hing Wen – Loveboat, Taipei – Szerelem Tajvanban

„Az unokatestvéreink is részt vettek ebben a programban – suttogja Sophie. „Titokban tartják, de zéro a felügyelet.”

És ezzel kezdetét veszi Ever Wong hihetetlen nyári kalandja. A tábor hivatalos neve Chien Tan, Taiwan egyik szigorú oktatási programja, amelyre Ever egyáltalán nem vágyott. Helyette azonban egy szerelem hajón találja magát: és a nyár egy „mindent szabad, ami nem tilos” táborba torkollik, ahol mindenkivel összejöhetsz, a felnőttek szemet hunynak minden felett, ahol a kígyóvérből készült szaké folyik a csapból és nonstop éjszakai élet folyik.

Csakhogy nem minden diák az, akinek kinéz:

Ever az orvosira készül, de közben titkon szenvedélyesen imád táncolni.
Rick Woo egy Yale-re bejutott tehetséges csodagyerek, aki megkeserítette Ever eddigi életét, de tökéletessége mögött egy titok lappang.
Sophie Ha odavan a fiúkért és megszállottja a divatnak, de kiderül, hogy megnyerő külsején kívül más érték is van benne.
A szexis Xavier Yeh pedig egy szégyellnivaló tényt rejteget, amit senki nem tud róla.
Amikor a diákok élete egy nyárra összefonódik, garantált, hogy Ever számára örökké emlékezetes kalandokat hoz a nyár.