Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új adaptáció főszerepében bizonyíthat Ariana Grande!

Végre elkészül a várva várt Wicked musical adaptációja, aminek már a főszereplőit is megtalálták.

Az A-listás szupersztár, Ariana Grande alakítja majd Glindát, míg a Harrietért Oscar díjra jelölt Cynthia Erivo lesz a másik főszereplő, Elphaba.

A filmet Jon M. Chu rendezi majd, és a kultikus broadway darabból készül, amit anno Kristen Chenowth és Idina Menzel tett emlékezetessé, majd a Glee hozott be igazán a köztudatba, emlékezzünk csak a Defying Gravity előadására Kurt és Rachel duettjében.

Érdekesség viszont, hogy a Broadway darab eleve az Óz, a nagy varázsló könyv egy adaptációja, az Ózból megismert boszorkányok előzménytörténete.

A két főszereplő szerintem tökéletes választás, mert mindketten tehetségesek és nagyon tudnak énekelni. Ariana pedig igencsak lelkes, nemrég ezt írta a szereplőtársa képéhez: „Drága Cynthia, el sem tudom mondani mennyire megtisztelve érzem magam. Alig várom már, hogy átölelhesselek. Ózban találkozunk.”

Illetve, nemrég indult egy petíció is, amiben arra kérik a rajongók a kreátorokat, hogy a Hamupipőke, a Prom és a Macskák után nehogy újra alkalmazzák James Cordent a produkcióban. A petíciót naná, hogy egy csomóan alá is írták már.