Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Robin a világ ellen: Új Stranger Things könyv jelent meg magyarul

A Stranger Things sorozat rajongói örülhetnek, ugyanis a Cartaphilius kiadó jóvoltából új regény jelent meg az ST-világból, aminek a főszereplője ezúttal Robin Buckley. Íme a magyar borító és a fülszöveg!

* Ide kattintva a könyv már megrendelhető! *

A.R. Capetta – Stranger Things – Robin a világ ellen

A középiskola valódi szörnyeteg, és egymás után falja fel Robin Buckley társait. A második év kezdetén barátai mind beadják a derekukat, és képtelenek a randikon, a leendő főiskolán és karrieren kívül bármi másról beszélni. Robinnak azonban komolyabb gondjai is akadnak az életében, mint hogy ilyesmiken aggódjon. A fiatal lány rádöbben, hogy osztálytársa, Tammy Thompson iránti érzései messze túllépnek a barátságon, szerelme azonban az üresfejű és kiakasztó Steve Harrington után epekedik.

Miután Hawkinsban a melegek pusztán mendemondák szintjén léteznek, Robin egyre inkább úgy érzi, hogy csak valahol messze innen lehet önmaga. De hogyan menekülhetne el akár egy nyári vakáció erejéig engedély, pénz és társ nélkül? Hawkins legfurább lánya egész eddigi életében a beilleszkedéssel próbálkozott. Itt az ideje kitörni.

A Stranger Things közönségkedvenc karakterét megelevenítő Robin a világ ellen magával ragadó felnövéstörténet arról, hogy egyetlen embernek kell minket elfogadnia – saját magunknak-