Home Hírek Lány a vízből – Itt az új Vörös Pöttyös magyar fülszövege

Lány a vízből – Itt az új Vörös Pöttyös magyar fülszövege

Újabb Vörös Pöttyösnek örülhetünk! A Lány a vízből a komolyabb témákat feldolgozó VP-k sorát erősíti, aminek kifejezetten örülök.

A Goodreadsen 4.09-es átlaga van közel 4 ezer csillagozás mellett, így nagy eséllyel minőségi regényre készülhetünk – és remélem mard a magyar borítónak az eredeti. Megjelenési dátum még nincs, fülszöveg viszont már igen. Íme!

Laura Silverman – Lány a vízből

Az óceán felől érkező szellővel a hajában és homokkal a lábujjai közt, Anise alig várja, hogy a gimi utolsó éve előtti nyarat szörfözéssel töltse és lóghasson a barátaival a parton. Santa Cruz nem csak az otthona, hanem a szíve csücske. Ám amikor a nagynénje, egy egyedülálló anyuka komoly autóbalesetet szenved, Anise kénytelen búcsút inteni Kaliforniának, hogy segítsen gondját viselni a három unokatestvérének.

A kontinens belsejében található Nebraska az utolsó hely a világon, ahol Anise lenni szeretne. Természetesen szereti a családját, de nehéz neki hátrahagynia a múltját, amikor abban a házban kénytelen lakni, ahol az őt elhagyó anyja töltötte a gyerekkorát. És az otthon maradt barátai minden Instagram poszttal látszólag egyre messzebb kerülnek tőle.

Aztán találkozik Lincolnnal, egy karizmatikus, egykarú gördeszkással, aki ráveszi, hogy a szörfdeszkáját gördeszkára cserélje. Néha az egyetlen módja, hogy az ember talpra álljon, ha továbblép.