Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

"Megcsókolni a koronavírust" címmel jelent meg egy "romantikus" történet

Dr. Alexa Ashingtonford-nak egyetlen feladata volt: hogy megtalálja a vakcinát a koronavírusra. Ehelyett beleszeretett… A „Megcsókolni a koronavírust” egy tűzforró mese, amiben a tiltott szerelem és a sötét vágyak életre kelnek.

Tudom, most a naptárat bámulod, és azt gondolod, április 1. van, de nem, ez az e-könyv tényleg megjelent Amerikában, igaz, nyilván magánkiadásban, a szerző neve M.J. Edwards. (A hírt köszönöm Bakti Viktornak) Ha netán magyarul keresnéd, sajnos nem elérhető.

Arról, hogy ez a sztori hány pontján röhejes egész nap beszélhetnénk, a goodreads értékelések megnézését javaslom, némelyiken nagyon jót röhögtem.

Maga a jelenség egyébként nem újkeletű, külföldön magánkiadós szerzők rendre előállnak ilyen ostoba ötletekkel, van, amiben például egy ősembernő és egy dínó szeret egymásba, és ott van persze a hírhedt „a hóember és a jó nő” kapcsolat, LMBT témában pedig a jó pasi és az unikornis románca ragadt meg. Ja, és igen, nyilván szexelnek is ezek a párok, a kivitelezés, a „mégis hogyan?” felvetés itt is millió dolláros kérdés. Valószínűleg a röhejes alapötleten túl pont ezért olvassák az embereket ezeket a történeteket.

Kérdés persze, hogy a jelenlegi helyzetben mennyire lehet normális az író, aki ezt megírta, és aki éppen a koronavírust személyesíti meg pasiként, tekintve, hogy egyre súlyosabb a  vírushelyzet…