Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kékvérűek: Szexi hercegekről szól az új New Adult duológia

Újabb sorozattal jelentkezik magyarul Claire Contreras, az Üvegszív és a Szétválasztva írója. És ezúttal a nemesek világába repít el minket.

Az Álomgyár kiadó gondozásában jön 2022. február 7-én a Kékvérűek duológia első része, a Vágyaim ura, majd 2022. április 20-én a lezárás, az Álmaim hercege.

Ezúttal is saját tervezésű borítókat kaptunk, és meg kell mondjam, nekem az eredeti borító most is jobban tetszik, de biztos vagyok benne, hogy lesz, akinek a magyar nyeri el a tetszését. Akárhogyis, a történet a lényeg, és az érdekesnek tűnik.

Alább megláthatjátok a borítókat és a fülszövegeket is, a linkekre kattintva pedig előrendelhetőek a kötetek.

 

Claire Contreras – Vágyaim ura

Minden eszközzel óvtak tőle, mégis a karjában végeztem

Aki járt már Marbellában, biztosan hallott a tivornyáiról híres Elias hercegről. Minden nyáron megjelent a biztonságiakkal és a barátaival, aztán kibérelte a családom néhány part menti nyaralóját. A szüleim minden nyáron elküldtek. Először mindenféle táborokba, később bentlakásos iskolába mentem. Bármit megtettek, hogy távol tartsanak ettől a társaságtól. De a tiltott gyümölcs édességével semmi sem vetekedhet…

Évekig nem jártam otthon. Amikor a nyári szünetben végre hazautazom, elsőre nem sok változást tapasztalok. Elias herceg ugyan visszatért, de csak a testőrséget hozta magával, a barátait nem. Kezdetben úgy tűnt, mintha ott sem lenne. Szigorú utasítást kapok, hogy ne beszéljek vele, és még csak rá se nézzek, de a herceg jócskán megnehezíti a dolgom. Ráadásul van egy rendezetlen ügyünk.

A New York Times bestsellerszerző, Claire Contreras egy olyan Franciaországba repíti az olvasót, ahol a nagy dinasztiák nem szűntek meg uralkodni, sarjaik pedig hatalmasnak és ellenállhatatlannak születnek. Az írónő egy pikáns, szenvedélyes királyi románccal jelentkezik, amelyben a francia trónörökös téged is térdre kényszerít.

Clare Contreras – Álmaim hercege

Ha egy playboyt akarsz jó útra téríteni, lehet, hogy végül te leszel a játékszere

Az volt a feladatom, hogy helyreállítsam a hírnevét, és feleséget találjak neki. Azt hittem, könnyű lesz, de Aramis herceggel kapcsolatban semmi nem az.

Már majdnem feladtam, amikor előrukkolt a megoldással: úgy teszünk, mintha én lennék a barátnője. Ha Aramis valamit a fejébe vesz, teljesen felesleges vitatkozni. Elfogadom az ajánlatát, de határt szabok. Csakhogy Aramis folyton feszegeti őket. Mielőtt bármelyikünkben tudatosulna a változás, hirtelen elmosódnak a határok. Már nem tudom, mi a valóság és mi az, amit csak megjátszunk.

Az egy dolog, hogy a munkám forog kockán – nagyobb baj, hogy a szívem is.

A New York Times bestsellerszerző, Claire Contreras egy olyan Franciaországba repíti az olvasót, ahol a nagy dinasztiák nem szűntek meg uralkodni, sarjaik pedig hatalmasnak és ellenállhatatlannak születnek. A Kékvérűek második kötetében egy elbűvölően arcátlan herceg teszi próbára az erkölcsöke