Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szívet szívért: Jön magyarul a nagysikerű boszorkányos YA trilógia

A Maxim Kiadó gondozásában jelenik meg 2022. január 31-én a Szívet szívért c. kötet, ami Sara Wolf imádott trilógiájának az első része.

Külföldön már nagy rajongótábora van a történetnek, több, mint 8 ezer csillagozás után is 4.06 a tetszési indexe (a maximális 5-ből). A moly.hu-n is sokan olvasták már az angol kiadást, és több pozitív értékelés is született.

A borító is elég különleges. Örülök, hogy ezt választotta a kiadó, és nem a nőalakosat. Azt hiszem, én is sort kerítek majd az olvasásra.

Sara Wolf – Szívet szívért

Zera, a boszorkány halhatatlan katonája, szív nélkül kénytelen élni. Nightsinger egy üvegben tartja Zera szívét, így – bár szabadulni szeretne a helyzetből – kérdés nélkül szolgálnia kell a boszorkányt.

Egészen addig, amíg Nightsinger meg nem kéri, hogy hozza el egy herceg szívét a sajátjáért cserébe, egy feltétellel: ha lelepleződik a királyi udvarban, akkor Nightsinger inkább elpusztítja Zera szívét, mint hogy végignézze, ahogy az udvarban megkínozzák.

Lucien d’Malvane koronaherceg pont annyira gyűlöli az udvart, amennyire az szereti őt – a tanárai félnek kijavítani a hibáit, és minden nő az ő kegyeit szeretné elnyerni. Senki nem mer szembe szállni vele – Lady Zera érkezéséig. Zera nem foglalkozik az udvari protokollal, fel van vágva a nyelve, féktelen és a vérét akarja. Nem kell sok idő hozzá, hogy a büszke herceg is az életére törjön.

A lány, akinek nincs vesztenivalója és a fiú, akinek mindene megvan, veszélyes macska-egér harcba kezd.
A győztes elnyeri a vesztes szívét.
Szó szerint.