Home Hírek Éld az életed! – Már a Könyvhét előtt itt az új Menő...

Éld az életed! – Már a Könyvhét előtt itt az új Menő Könyv

Leila Sals regénye igencsak kedvelt a külföldi bloggerek és olvasók körében, a goodreadsen például 3.95-ös rátával bír. Itthon a Menő Könyvek gondozásában érkezik a különleges, zenével tarkított regény, méghozzá Rácz Kata fordításában.

Megmaradt az eredeti borító, rajta pedig az originál cím: This Song Will Save Your Life. Egész különleges ez a külcsíny, és a tartalom is érdekesnek ígérkezik. A megjelenés 2017. május 26-án esedékes. Alább megnézhetitek a fülszöveget is.

Leila Sales – Éled az életed!

Azt hiszitek, hogy olyan könnyű megváltozni.
Azt hiszitek, hogy könnyű,
pedig nem az.

Elise Dembowski nem riad vissza a kemény munkától. Sőt, kimondottan élvezi. Kivéve talán azt, amikor az addigi legfontosabb feladatra vállalkozik: népszerű lánnyá akar válni. Csakhogy rettenetesen mellélő, és minden a darabjaira hullik körülötte.
Elise helyzete még rosszabb, mint azelőtt – ha ez egyáltalán lehetséges. Egészen addig, amíg be nem téved egy underground szórakozóhelyre, és ezzel kinyílik előtte egy ajtó egy világba, amelyről azt sem tudta, hogy létezik. Egy olyan világba, ahol úgy tűnik, egy népszerűtlen középiskolásból egyik napról a másikra felkapott DJ válhat. Elise végre megkapja, amire mindig is vágyott: elfogadást, barátságot és talán a szerelmet is. Ám a valóság ismét fenyegetően közbelép.
Leila Sales üdítően eredeti és vicces stílusban mesél az egyéniségről, kapcsolatokról és a zene erejéről, amely közelebb hozza egymáshoz az embereket.
14 éven felülieknek ajánljuk