Home Hírek Vörös Pöttyös lesz a The Dead Girls Detective Agency sorozat alapjául szolgáló...

Vörös Pöttyös lesz a The Dead Girls Detective Agency sorozat alapjául szolgáló könyv!

Három éve startolt el a The Dead Girls Detective Agency sorozat, aminek az is a különlegessége, hogy a részek nem egy tv-csatornán, hanem a snapchaten kerültek bemutatásra.

A siker mindenesetre adott, három évad már lefutott, és jön a negyedik is. A (leendő) rajongók számára jó hír, hogy a sorozat alapjául szolgáló könyv érkezik magyarul, ráadásul Vörös Pöttyösként! Megjelenési dátum egyelőre nincs, magyar fülszöveg viszont igen. Íme! 🙂

Addig is, ha megnéznéd a sorozatot, a Youtube-on legálisan elérhető a sorozat. Kattints ide érte!

Suzy Cox – Holt lányok nyomozóirodája

VILLÁMKÉRDÉS: Te mit tennél, ha csak akkor léphetnél tovább a halálban, ha sikerül lefülelned a saját gyilkosodat?

Lehet, hogy ha nem alszom át az ébresztőmet, nem lököm fel a folyosón Kristent (a gimi legnagyobb ribijét), nem teszem tönkre egy pocsolyába trappolva anya vadiúj, hasított bőr Diane von Fürstenberg csizmáját (amit a megkérdezése nélkül vettem kölcsön), akkor nem lettem volna aznap rosszkor rossz helyen, és nem löktek volna a metró elé.

De így volt, és megtörtént. Miután magamhoz tértem, egy csapat lány közölte velem, hogy halott vagyok, és mivel gyanús körülmények között hunytam el, nem kerülök egyből a Túlvilágra.

De legalább nem vagyok egyedül, itt vannak velem a Holt lányok nyomozóirodájának tagjai: Nancy, Lorna és Tess, no meg Edison, ez a helyes, de kissé mogorva halott srác. És mint kiderült, az egyetlen kiutam ebből a felemás állapotból, ha rájövök, ki ölt meg, különben az idők végezetéig játszhatom a nyomozósdit.

Ki kívánhatta a halálomat, amikor életemben szinte láthatatlan voltam? Mi van, ha valaki olyan, akiről sosem gondolnám?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)