Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A megérdemelt szerető címmel jön Sarah MacLean új regénye

Itthon is folytatódik Sarah MacLean sorozata, A szerencsejáték szabályai. A második kötet A megérdemelt szerető címet viseli.

Pontos megjelenési dátum még nincs, a nyomdai papírhiány ezt kissé nehézkessé teszi, de bízzunk egy 2021-es megjelenésben. Addig is, íme az eredeti borító és a magyar fülszöveg!

Sarah Maclean – A megérdemelt szerető (A szerencsejáték szabályai 2.)

A két őrgrófsággal rendelkező márki éles eszű, szemüveges leányát sokkal jobban érdeklik a könyvek, a tudomány és a laboratórium titkai, mint a bálok és a szerelem. Hamarosan oltár elé vezeti együgyű vőlegénye, aki mellett az egyhangú napokba csak a kutyák és a tudományos kísérletek hoznak majd némi változatosságot. A menyegző előtt Pippának mindössze két hete van arra, hogy felderítse a házasélet izgalmas oldalát – szigorúan tudományos szempontból. Az idő szorít, és hogy a lehető leghasznosabban töltse, olyan tanítót keres, aki otthonosan mozog London sötét bugyraiban.

Egy szélhámos tökéletesen megfelel a célnak.

Az eszes és megfontolt Cross-ra, London legexkluzívabb szerencsejáték-barlangjának társtulajdonosára esik a választása, aki szándékosan mutatkozik tisztességtelennek a külvilág előtt. A hírnév azonban gyakran sötét titkokat rejt, és amikor a különc Pippa merész ajánlatot tesz neki, hogy segítsen érzelmek nélkül lefolytatni egy tudományos kísérletet, fennáll a veszélye, hogy Cross eddig féltve őrzött titkai napvilágra kerülnek. A férfi készséggel megadná Pippának, amire vágyik, de a szélhámos álarca mögött érző szív dobog, ezért minden cseppnyi akaraterejére szüksége van, hogy ne váltsa valóra a lady minden álmát.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)