Home Hírek Lángoló árny: Jön magyarul az Originek folytatása

Lángoló árny: Jön magyarul az Originek folytatása

Magyarul is folytatódik Jennifer L. Armentrout Originek sorozata, ami a Luxen világában játszódik, és az imádnivaló Luc a főszereplője. A második rész a Lángoló árny címet kapta.

A megjelenés remélhetőleg még idén esedékes, de sok múlik a nyomdai papírhiányon is. Én nagyon bízom benne, hogy még idén olvashatjuk, mert már én is kíváncsi vagyok Evelyn és Luc történetére. A fülszöveget viszont már meg is kaptuk, íme!

Jennifer L. Armentrout – The Burning Shadow – Lángoló árny (Originek 2.)

Evelyn Dasher és Luc útjai keresztezték egymást, és a lány egy szempillantás alatt a luxenek világában találta magát, ráadásul arra is fény derült, hogy valaha nem volt ismeretlen számára ez a közeg.

Ám nem csak a luxenek múltja rejt titkokat – Evie az emlékezetkiesése miatt több hónapra nem emlékszik az életéből, de érzi, hogy történt vele valami, amit nem tud felidézni, és nem is hajlandó senki elárulni neki az igazat. Ki kell derítenie, ki ő most – és ki volt egykor. De a válaszok újabb kérdéseket vetnek fel. Kutakodásai közben egyre közelebb kerül Luchoz, az erős, arrogáns, éteri szépségű és rendkívül veszélyes originhez… aki valószínűleg szerelmes belé. És ahogy Evie lassan viszonozni kezdi a fiú érzéseit, akaratlanul is felmerül benne a kérdés, hogy Luc vonzalma vajon neki szól-e, vagy egy valaha létezett lány emlékének.

Eközben új fenyegetés üti fel a fejét: egy influenzaszerű, halálos vírus, amit – a kormány sziklaszilárd meggyőződése szerint – a luxenek terjesztenek. A szörnyű betegség mindenkit megváltoztat, aki elkapja, pánikot keltve a már amúgy is az összeroppanás szélén álló országban.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)