Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Lángoló labirintus: Magyar borítót kapott az új Rick Riordan könyv!

2021. november 16-án jelenik meg az Apollón próbái sorozat harmadik kötete a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A magyar borító és a fülszöveg már meg is érkezett. Íme!

Rick Riordan – Apollón próbái 3. A lángoló Labirintus

Isten voltam valaha…
Mindaddig, amíg apám, Zeusz el nem űzött, és halandó kölyökké
nem változtatott. Most egy gáz tinédzser, Lester képében élek,
egy veszélyes és komplikált félisten, Meg rabságában.
Kösz, fater!

Zeusz halandó tinédzserré változtatta fiát, Apollónt, és pattanásokkal, hájhurkákkal, továbbá a szerencsétlenül csengô Lester Papadopoulos álnévvel sújtotta. Az isteni hatalmától megfosztott Lester, aki időközben egy Meg nevû tizenkét éves csitri rabszolgájává vált, azt a feladatot kapta, hogy szabadítson fel öt ősi orákulumot a gonosz római császártrió uralma alól.

Eddig két orákulumot sikerült megmentenie, és a próféciák most „sötét útvesztők”-ről, a „perzselő halál földjé”-ről és „a gyors fehér ló gazdájá”-ról szólnak. Meggel át kell kelniük a Labirintuson, hogy a pokol tüzét elkerülve megkeressék a harmadik császárt: egy gonosz zsarnokot, akit Apollón nem szívesen lát viszont. Patás kísérőjük, Grover Underwood vajon felkészült a feladatra? És ők?

Apollónnak a rémisztő kaland ellenére is meg kell őriznie a hidegvérét, de mire ezeket a sorokat olvassátok, talán már szénné is égett.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading