Home Hírek Különleges kiadásban jelenik meg itthon A Fennmaradottak krónikái 3. kötete!

Különleges kiadásban jelenik meg itthon A Fennmaradottak krónikái 3. kötete!

A Gabo Kiadó ma ismét egy szuper hírrel örvendeztette meg az olvasókat: hamarosan megjelenik A Fennmaradottak Krónikái harmadik kötete, Az árulás szépsége, méghozzá egy kisebb csavarral!

Ugyanis Az árulás szépsége tartalmazni fogja extraként a sorozat előzménykötetét, a Morrighan kisregényt, ami 84 oldalas. Tehát így kettő az egyben módon egy szuper kiadásra készülhetnek a rajongók!

Magyar borító még nincs, így az angolt mutatom, a magyar fülszöveggel egyetemben. A sorozat két, már megjelent részét ide kattintva beszerezhetitek.

az-arulas-szepsege

Mary E. Pearson – Az árulás szépsége

Lia túlélte Vendát – de a Morrighan elpusztítására törekvő gonosz erő is életben maradt, és csak a hercegnő állíthatja meg.

A közelgő háború miatt Liának nincs más választása, magára kell öltenie az Első Leány, a katona – és a vezér – szerepét. Amikor megpróbálja figyelmeztetni Morrighant, összekülönbözik Rafe-fel, és nem tudja, megbízhat-e Kadenben, aki követte őt.

A Fennmaradottak krónikájának fináléjában árulókat kell leleplezni, áldozatokat kell meghozni, és végre kell hajtani a lehetetlent, mert valamennyi királyság sorsa a tét.