Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Velünk kezdődött címmel jön egy új LMBTQ romantikus regény!

Az Ulpius nemrég jelentette be a jó hírt, hogy a BL sorozatuk új kötettel bővül. 2022. május 2-án érkezik M.Z. Chapelle tollából a TanLéo Story, aminek az alcíme az, hogy Velünk kezdődött.

Bár az írói név becsapós lehet, de egy szimpatikus magyar író debütáló regényéről van szó, Chapelle-t itt követhetitek Facebookon. Alább meg is nézhetitek a nagyon jól eltalált borítót és a fülszöveget. Az én kívánságlistámra már fel is került a könyv, ugye nem vagyok egyedül?

M.Z. Chapelle – ThanLéo Story: Velünk kezdődött

A ​múltat nem lehet elég mélyre temetni. Miután Léo édesanyja rejtélyes körülmények között meghal, a fiú tíz év után visszatér Thaiföldre. Nem csupán a háztól akar szabadulni, de saját belső démonjaitól is, amik annak idején egészen Párizsig üldözték. Ám korántsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezte. A fájdalmas emlékek egyszeriben testet öltenek, amikor eltűnik egy kisfiú, Amphawa utcáin pedig ismét megjelenik a rettegés.

A helyi rendőr ráadásul nem más, mint Than, aki már gyerekként is Léo idegeire ment az állandó szabálykövetésével.

Than és Léo között sosem volt felhőtlen a viszony, a viszontlátás azonban a régi sérelmek mellett új, eddig ismeretlen érzéseket is felszínre hoz a fiúban.

Szenvedély, ármány, fájdalom és vágy örvényében találja magát, neki pedig döntenie kell, hogy tovább menekül-e.

Vajon Than képes lesz megtalálni az összefüggést a tíz évvel ezelőtti bűntény és a mostani eset között?

És képes a szerelem begyógyítani a sebeket, amiket egy életen át magunkkal hordozunk?

A ThanLéo Story lenyűgözően izgalmas és romantikus regény a BL rajongóinak.