Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Hamis herceg rajongóknak kötelező! – Jön magyarul a The Queen’s Poisoner

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából 2017 őszén Magyarországra is megérkezik Jeff Wheeler rendkívül sikeres Kingfountain sorozata, amiből már hat rész kapható az Államokban.

A királynő méregkeverője egy különleges YA fantasy világba kalauzolja el az olvasóit. Szerintem ha tetszett a Hamis herceg trilógia, akkor erre is érdemes benevezni.

Magyar borító még nincs, így íme, az eredeti borító és a magyar fülszöveg. Már ez alapján is látni, hogy érdekesnek ígérkezik a könyv.

Jeff Wheeler – The Queen’s Poisoner – A királynő méregkeverője

Egy fiúból férfi lesz – és nagyszerű ember.

Severn Argentine király messzi földön hírhedt: trónbitorló, a törvényes örökösök gyilkosa, az árulás kegyetlen megtorlója. Kiskaddon hercege veszélyes játékba kezd, hogy a királyt letaszítsa a trónról… de veszít. A grófnak cserébe a király fogságába kell adnia fiát, Owent. Így ha a gróf hűsége ismét megrendülni látszik, azért a fia fizet az életével.

Owen a király kémeit elkerülve és szövetségeseket keresve igyekszik túlélni a mindennapokat Királyforrás udvarában. Amikor azonban újabb bizonyíték derül ki apja árulásáról, és a sorsa megpecsételődni látszik, a fiúnak különleges eszközök segítségével meg kell mutatnia a bosszúszomjas királynak, hogy élve igenis nagyobb hasznát veheti.

Az elkeseredett próbálkozásban pedig csakis egyvalaki lehet a segítségére: egy titokzatos nő, akinek valóban hatalma van élet, halál és sors felett.