Home Hírek A maffiavezér lányába zúg bele a pap a Confess – Vallomásban

A maffiavezér lányába zúg bele a pap a Confess – Vallomásban

Egy kisebb magánkiadó, a Book Dream idén elkezdi külföldi sikerszerzők könyveit is elhozni magyarul, kábé úgy, mint az Álomgyár Kiadó.

Az egyik első külföldi címük az USA Today bestsellerszerző Isabella Starling tollából érkezik, és a Confess – Vallomás címet viseli. A Goodreadsen 4.07 a tetszési indexe a maximális ötből. A főhőse pedig egy pap, aki belezúg a maffiavezér lányába. Alább a sokat mondó fülszöveg és borító. A könyv megjelenése áprilisra várható.

Isabella Starling – Confess: Vallomás

A nevem Amadeo Dacosta, de neked… neked csak Atyám.

Hónapokon át figyeltem Carlotta Tomassit. Csak az alkalomra vártam, hogy kiragadhassam a kényelmes életéből. A maffiavezér lánya nem lesz többé édes és ártatlan. Nem, ha rajtam múlik.

Elrabolják. Elviszik. Fogoly lesz. Carlotta engedelmes kis bárányból megtört bűnössé válik a cellában, amit csak neki építettem. Szinte még gyerek, egy elbűvölő, ártatlan szépség. Ő lesz a legféltettebb tulajdonom.

Várom a pillanatot, mikor felébred és rájön, hogy most már hozzám tartozik. Az enyém. A félelem. A várakozás. A fájdalom. Mindent elveszek tőle. Az első szavaimmal pedig megpecsételem a sorsát.

Ideje gyónni, kis bűnösöm.

És Atyád nem bocsát meg.

Ez a mocskos pap, álmaid… vagy épp rémálmaid főszereplője.

A Vallomás egy sötét romantikus maffiaregény, ahol a főhősnőt elrabolják és fogva tartják.