Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A herceg és a bábu: A suli királya csap össze a suttyók úrnőjével az új Rubin Pöttyösben

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik A herceg és a bábu című regény, ami a Riválisok sorozat első kötete. A megjelenés még idén várható, a fordító Moldova Júlia.

A könyvet a Goodreadsen ~11 ezren csillagozták, 4.09 a tetszési indexe, ami tök jó. Most egy középiskolai sötétebb románcot kapunk, gyanítom sokan beleszeretünk majd az új sorozatba. Íme az eredeti borító és a fülszöveg.

B.B. Reid – A herceg és a bábu (Riválisok játszadozása 1.)

A bábu

Fogd a motort! Nyerd meg a versenyt! Gyűjtsd be a pénzt! Könnyű munkának kellett volna lennie. De törött lábbal és egy feljelentéssel végeztem, míg anyám legutóbbi pasija közbe nem lépett, mint egy fényes páncélú lovag. Blackwood Keep nem az otthonom, nem tartozom ide, és ezzel nem csak én vagyok tisztában. A fiú a folyosó túlsó végében, a megmentőm fia, tudja, hogy csontra éhes kóbor kutya vagyok.

Ő a hely ura.

A suli királya.

És az első számú ellenségem.

A herceg

Nem áll szándékomban boldog családot játszani Hamupipőkével és a vad kislányával. Egy üveg Jameson és egy betört koponya eltünteti a problémámat a javítóba, de nem készültem fel a visszatérésére.

Four egyenlíteni akar, és majdnem tökéletes tervet kovácsolt: kitálal, hogy a kivételezett fiú valójában bandatag. Okos lány, de okosabbnak kell lennie. Ezúttal nem lenne elég száműznii innen. Meg kell szelídítenem a kis bajkeverőt. A lányt a folyosó végéből, a névtelent. Senki vagyok az ezüstkanál nélkül.

Ő a suttyók úrnője.

A mocsár királynője.

És az én kedvenc időtöltésem.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)