Home Borítómustra Különleges borítókat kapott Jus Accardo Denazen sorozata Franciaországban

Különleges borítókat kapott Jus Accardo Denazen sorozata Franciaországban

Franciaországban is megjelent Jus Accardo Denazen sorozata, ott viszont teljesen más borítót kapott. (Nálunk is az eredeti, amerikai kiadás borítóival kapható a sorozat). Eddig két kötet jelent meg Franciaországban a sorozatból, lent a borítókat is megnézhetitek nagy méretben.

A sötétebb tónusú színek helyett itt vidámabb, vibrálóbb színek kaptak kiemelt szerepet, más a cím betűtípusa is, plusz a modelleket is lecserélték. Utóbbi mondjuk kár, leginkább a srác nem hasonlít a könyvben leírtakhoz.

Ami számomra a legkülönlegesebb a borítón, a madárraj, noha nincs sok köze a történethez. Szerintem jól mutat az összhang, ha nem szerettem volna bele az eredeti borítókba, ez is bejönne.

Ha már szóba hoztam, a sorozatot továbbra is nagyon ajánlom elolvasásra. Egy X-men-szerű történet ez, ahol különleges képességeik vannak az embereknek.

Kale bárkihez ér hozzá, elporlad, és emiatt egy gonosz szervezet gyilkológépnek használja. Ekkor ismerkedik meg a lánnyal, aki hozzá tud érni a sráchoz, egymásba szeretnek, de innen jönnek csak az izgalmak. Eddig két kötet, és egy kiegészítő jelent meg itton, a harmadik nagyregény várhatóan év végén érkezik.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva megrendelheted a sorozatot *