Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Buja éjszakák: Veszélyes antihős várja a feloldozást az új New Adult duológiában

Úgy tűnik elég sok Meghan March rajongó van itthon, ugyanis újabb sorozat érkezik magyarul az Álomgyár Kiadó gondozásában, jön a Magnolia tánca duológia.

Az első kötet, a Buja éjszakák 2021. november 18-án várható, míg a folytatás, a Csábító nappalok 2022. március 09-én. Alább megnézhetitek a magyar borítókat és a fülszöveget is.

Gyanítom lesznek páran, akik örülni fognak, hogy most nem modelles borítót kaptunk! (Mondjuk az eredeti borítók is különlegesek. Nézd csak!)

Meghan March – Buja éjszakák

A kísérteteknek halottnak kellene lenniük.

Én a magam részéről pontosan az is vagyok, mégsem tudom magam távol tartani Magnolia Marie Maisontól egyetlen napig sem, nemhogy egy évig. Hiszen már tizenöt éve nem láttam. Viszont, ha a szeme elé kerülök, biztosan meg akar ölni. És ismerem annyira, hogy tudjam, meg is tenné. Mégis teszem, amit kell, hiszen ezen múlik minden.

Magnolia, itt vagyok. Itt a kísértet, akivel azt csinálhatsz, amit csak akarsz. És ez a történet csak egyféleképpen végződhet: holtomiglan-holtodiglan.

Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője ismét New Orleansba repíti az olvasókat, Lachlan Mount világába, ahol egy veszélyes és vakmerő antihős várja a szenvedélyes feloldozást.

Meghan March – Csábító nappalok

Nem én választottam ezt az életet. Senki nem választaná. Tettem, amit tehettem, és amit kellett. Az élet alakított olyanná, amilyen vagyok. Az élet és ez a város. Nem kérek bocsánatot, ez vagyok, és kész. Mosesnek másként úgysem kellenék. Azt mondja, ez örökre szól, és kezdek hinni neki. De a múltamat nem tudom lerázni, a vétkeim utolérnek. Itt az ideje a vezeklésnek, és én boldogan bűnhődöm. Talán ez a második esélyünk, de csak ha élve megússzuk.

Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Lachlan Mount világában játszódó sorozatának második, befejező részében Magnolia sorsa beteljesedik, és kiderül, Moses lesz-e, aki az út végén mellette áll.