Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az időutazó felesége: Új trailert kapott Theo James sorozata

Audrey Niffenegger nagy sikerű Az időutazó felesége című regényéből 2009-ben már készült egy sokak által szeretett adaptáció Eric Bana és Rachel McAdams főszereplésével, most pedig egy HBO Max sorozat készül a regény alapján.

A történet főhőse Henry, aki egy olyan betegségben szenved amitől képes utazni az időben, de nem tudja kontrollálni, hogy mikor utazik, és hová. Henryt és feleségét, Claire-t bár mély szerelem fűzi össze, de így nyilván nehéz és félelemmel teli az életük…

Az HBO Max a regényt egy hat részes minisorozatként adaptálja, a két főszerepben Rose Leslie (Trónok harca) és Theo James (A Beavatott) lesz látható. A premier 2022 májusában várható az HBO Max tájékoztatása alapján.

Bevallom, a filmet nem láttam és még a könyvhöz sem volt szerencsém, de ez a trailer abszolút meghozta a kedvem legalább a sorozathoz, mert nagyon egyedi történetnek tűnik. Ráadásul ki ne akarná újra a képernyőn látni Theo Jamest 🙂

* Elolvasnád a sorozat előtt? Csapj le rá most! *

Audrey Niffenegger – Az ​időutazó felesége

Amikor ​először találkoztak, Clare hatéves volt, és Henry harminc. Amikor összeházasodtak, Clare huszonkettő, és Henry még mindig harminc. Henry idő-eltolódási rendellenességgel született. Genetikai órája a legváratlanabb pillanatokban visszaáll, és még abban a másodpercben eltűnik. Ilyenkor elmúlt és eljövendő élete érzelmi csomópontjain találja magát, meztelenül, védtelenül. Sohasem tudja, mikor történik meg újra, sohasem tudja, hol köt ki legközelebb.

Az időutazó felesége a világirodalom egyik legkülönösebb szerelmi története. Clare és Henry felváltva meséli el történetüket. Rajongva szeretik egymást, megpróbálnak normális családi életet élni: biztos állás, barátok, gyerekek. Mindezt olyasmi fenyegeti, amit sem megakadályozni, sem irányítani nem képesek, történetük ettől olyan megrendítő és felejthetetlen.